SONY DSC31 anys, actor, educador i professor de teatre, especialista intervenció socioeducativa a través del teatre, teatre social i teatre de l’oprimit.

Es va graduar al Curs Integral de Formació de l’Actor de l’escola La Casona de Barcelona, i posteriorment va fer un postgrau d’interpretació i un màster de Pedagogia Teatral a la Escuela de Teatro de Buenos Aires (Argentina).

Tornant a Barcelona comença a desplaçar-se cap al camp de l’educació i l’intervenció socioeducativa, treballant com a formador al Taller Alborada i el Centre Ocupacional El Bosc de Mollet, i a l’escola Pa’Tothom de Barcelona, on també completa estudis de teatre com a eina d’intervenció social.

S’especialitza com a actor i director en l’àmbit del teatre social i el teatre de l’oprimit i continua la seva formació amb mestres reconeguts internacionalment com Augusto Boal, Sanjoy Ganguly o Adrian Jackson entre altres. Va treballar com a formador pel programa de teatre social de l’associació Pallapupas – Pallassos d’Hospital, va ser promotor i organitzador del Festival Internacional de Teatre Social i de l’Oprimit “Sin Telón”, que va tenir dues edicions a Barcelona els anys 2009 i 2010 amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i el programa Youth in Action de la UE i va ser el coordinador pedagògic del projecte de cooperació per al desenvolupament “Teatro del Oprimido para el desarrollo social y comunitario” al barri Pueyrredón de la ciutat de Mar del Plata (Argentina).

Des de setembre de 2010, treballa a l’escola pública Can Besora de Mollet del Vallès, amb el projecte “El teatre com a eina d’integració multicultural i resolució de conflictes”, on ha treballat com a formador de formadors i com a dinamitzador de les intervencions socioeducatives conjuntament amb els tutors, projecte que ara començarà el seu cinquè any i en el que han participat més de 400 alumnes d’entre 5 i 12 anys de Mollet del Vallès.

És també formador de formadors en eines de teatre social i de l’oprimit, treballant, entre altres, a la Facultat de Pedagogia de la UAB, a la Facultat de Sociologia de la Universidad Nacional de Mar del Plata i a la Facultat de Pedagogia de la Universidad Nacional del Centro de Buenos Aires.

 

A La Tramolla:

Director del centre, coordinador de l’àrea de teatre i professor dels tallers anuals de Teatre per a nens i nenes i Teatre per a joves.