La Botigueta de La Tramolla


CRA'P presenta: 30 anys, un acte poètic de resistència

REF 00020
15,00 €
En estoc
1
Detalls del producte
Dia: Divendres 30 de setembre
Hora: 20:30h
Lloc: La Tramolla (Santa Bàrbara 5, Mollet)

"30 anys, un acte poètic de resistència"

de Toni Cots i Esther Freixa

Divendres 30 de setembre, 20:30h

- CRA’P PRESENTA A LA TRAMOLLA -

Aquesta temporada iniciem el cicle "CRA'P presenta" a La Tramolla, que programarà diverses propostes de l'associació molletana a la nostra sala.


Aquesta proposta escènica sorgeix a partir de l’escriptura de l’Ingeborg Bachmann. Amb la seva veu, sempre present, ens qüestionem la nostra més profunda humanitat. Ens desvetlla l’ambivalència d’un món que si bé ens és cruel, aliè, limitador i ens dificulta poder viure la pròpia vida amb llibertat, també en ell podem experimentar la bellesa més subtil. Durant aquests trenta anys, fem junts un viatge d’anada i retorn des de l’oblit, obrint escletxes al temps del record i celebrant la trobada.

Toni Cots i Esther Freixa i Ràfols col·laboren des del 2007 establint un diàleg continu entorn a la creació escènica. Junts creen un llenguatge artístic que es confronta amb la mirada de l’espectador a partir de diferents aproximacions al cos i al text caracteritzades per una poètica de la intimitat, buscant com el fet teatral pot esdevenir un lloc compartit.

Dramatúrgia: Toni Cots

A l’escena: Esther Freixa i Ràfols

Amb el suport de: CRA’P – Pràctiques de creació i recerca artística

Durada: 60 minuts

Recomanada a partir de 16 anys.

Desa aquest producte per després