Setmana 3
de dilluns a divendres de 9 a 10:30h
Professora: Nita
Total: 7,5h
Preu: 45€ (Consulta aquí els nostres descomptes i packs de formació!)
NITA
L’Ana Celdrán Acerete (a.k.a Nita) té 26 anys i des del 2007 que ha estat treballant a l’escola de dansa i teatre La Tramolla -anteriorment Clack Art-. En aquest espai esdevé professora de Hip Hop per a totes les edats, essent coreògrafa i referent de la companyia de dansa urbana Mad Goats -juntament amb la Sonnia-. D’altra banda, ha coordinat i realitzat espectacles amb l’escola, a més de portar part de la gestió i organització d’aquesta, coordinant tota l’àrea de dansa urbana en l’actualitat. A més, ha realitzat diferents tallers i cursos esporàdics de Hip Hop a diferents espais com centres cívics, escoles i instituts, centres d’atenció social… A la fi, la Nita és ballarina de Hip Hop a nivell social i, en aquest sentit, inclou el component cultural en la seva visió de la dansa urbana.
La seva formació en dansa ha estat principalment en Hip Hop. En aquest sentit, es forma des del 2004 a diferents espais de l’àrea de Barcelona amb un dels principals referents estatals de dansa Hip Hop: Misty-k. Però a més porta a terme una formació esporàdica en d’altres estils urbans com el Dancehall, House Dance, i Popping, tot plegat realitzant diferents workshops amb referents internacionals. Finalment realitza al 2016, a l’escola La Soul de Sabadell, una formació intensiva en diversos estils (Lockin’ amb Izaskun, Poppin’ amb Adam, Breakin amb Artis, Hip Hop amb Misty-k, Dancehall amb Rafa, House Dance amb Misty-k, Floor Work amb Carla&Sandra, Moviment Sensible amb Isaac) i, actualment, especialitzant-se en Hip Hop.
En última instància completa el seu currículum amb un batxillerat en Arts, un Grau en Sociologia per la UAB, i un Màster d’Investigació en Educació -en l’especialitat de “Desenvolupament i Gestió de les entitats per al canvi”-. En una combinació de la seva formació artística i acadèmica, s’interessa especialment per l’àmbit de l’educació, sentint un especial interès per l’expressió artística en general, concebent aquesta com a eina útil en els processos -col·lectius i individuals- de creixement, així com de comunicació i diàleg, entre d’altres. D’igual forma, entén el moviment com a element clau del desenvolupament individual i social, de manera que tracta d’incloure’l i fer-lo serir en les seva visió educativa.