21740199_1656115074463108_5385127103256636463_nTres setmanes de ritmes urbans per a joves, amb 4 professors, 4 estils, taller de customització i jam session final!

 

 

 

 

 

 

 

Setmana 1, Setmana 2 i Setmana 3
Dimarts i dijous de 17 a 20h

Professors: Nita, Artis, Ezti i Enrique Rodriguez Salazar

Total: 18h

Preu: 96€ (Consulta aquí els nostres descomptes i packs de formació!)

 

 

 

 

 

 

 

 

NITA

jbhbknL’Ana Celdrán Acerete (a.k.a Nita) té 26 anys i des del 2007 que ha estat treballant a l’escola de dansa i teatre La Tramolla -anteriorment Clack Art-. En aquest espai esdevé professora de Hip Hop per a totes les edats, essent coreògrafa i referent de la companyia de dansa urbana Mad Goats -juntament amb la Sonnia-. D’altra banda, ha coordinat i realitzat espectacles amb l’escola, a més de portar part de la gestió i organització d’aquesta, coordinant tota l’àrea de dansa urbana en l’actualitat. A més, ha realitzat diferents tallers i cursos esporàdics de Hip Hop a diferents espais com centres cívics, escoles i instituts, centres d’atenció social… A la fi, la Nita és ballarina de Hip Hop a nivell social i, en aquest sentit, inclou el component cultural en la seva visió de la dansa urbana.

La seva formació en dansa ha estat principalment en Hip Hop. En aquest sentit, es forma des del 2004 a diferents espais de l’àrea de Barcelona amb un dels principals referents estatals de dansa Hip Hop: Misty-k. Però a més porta a terme una formació esporàdica en d’altres estils urbans com el Dancehall, House Dance, i Popping, tot plegat realitzant diferents workshops amb referents internacionals. Finalment realitza al 2016, a l’escola La Soul de Sabadell, una formació intensiva en diversos estils (Lockin’ amb Izaskun, Poppin’ amb Adam, Breakin amb Artis, Hip Hop amb Misty-k, Dancehall amb Rafa, House Dance amb Misty-k, Floor Work amb Carla&Sandra, Moviment Sensible amb Isaac) i, actualment, especialitzant-se en Hip Hop.

En última instància completa el seu currículum amb un batxillerat en Arts, un Grau en Sociologia per la UAB, i un Màster d’Investigació en Educació -en l’especialitat de “Desenvolupament i Gestió de les entitats per al canvi”-. En una combinació de la seva formació artística i acadèmica, s’interessa especialment per l’àmbit de l’educació, sentint un especial interès per l’expressió artística en general, concebent aquesta com a eina útil en els processos -col·lectius i individuals- de creixement, així com de comunicació i diàleg, entre d’altres. D’igual forma, entén el moviment com a element clau del desenvolupament individual i social, de manera que tracta d’incloure’l i fer-lo serir en les seva visió educativa.

 

ARTIS

IMG-20170829-WA0002Comença la seva carrera autodidacta, creativa i física als 14 anys, propulsada des del Breakdance però influenciada per altres experiències, on comença a donar forma a un estil diferent. Entenent la dansa a través de la cerca de l’ésser, la originalitat, trobant nous camins i intentant aportar quelcom nou. El seu particular estil i personalitat en el moviment l’han dut a representar i guanyar moltíssims events arreu del món. Continua la seva carrera essent avui un dels referents del Breakdance al nostre país.

Ha participat en festivals internacionals a Gran Bretanya, França, Alemanya, Estats Units, Irlanda o Eslovàquia, a la televisió com a ballarí per a OT, Lucrecia, Daddy Maza o Eminem al MTV Europe Music Awards, en festivals com el Viñarock, La Mercè, Red Bull, Aiguavivafest… i en teatre per a espectacles de Pedro Cano, amb la companyia de dansa Irene Pallarés, a l’espectacle del festival GREC de BCN “Shakespeare on the beat“, entre altres.

 

 

 

 

estiujove18