En aquest curs de màgia Pau Segalés proposa els alumnes endinsar-se en el món de l’il·lusionisme com a forma de expressió, comunicació i creativitat. Consta de parts de teoria bàsica on coneixerem els manaments dels mags i nocions importants de psicologia aplicada a la màgia i la part pràctica, l’element principal del taller, on els alumnes es podran construir els seus propis jocs per poder presentar-los amb una mica de pràctica davant d’amics i familiars.

–          Teoria màgica

  • Manaments de la màgia
  • Aspectes psicològics a tenir en compte
  • Truc de màgia VS efecte
  • Mentalitat creativa

–          Construcció d’efectes automàtics poc coneguts

–          Importància de la presentació

 

Setmana 2 i Setmana 3
Dimarts i dijous d’11 a 12:30h

Professor: Pau Segalés

Total: 6h

Preu: 40€ (Consulta aquí els nostres descomptes i packs de formació!)

 

PAU SEGALÉS

Pau Segalés (Mollet del Vallès, 1992) entra al món de la màgia de la ma del seu pare als 5 anys. Va formar part de la companyia màgico-teatral Zootroupe.

Ha actuat en importants festivals per tota la geografia de la península. Ha fet espectacles també a Itàlia, França, Croàcia, Colòmbia, Nepal, Suïssa, Alemanya, Bèlgica, Portugal, Holanda, Irlanda, Regne Unit, i fins i tot ha portat la seva màgia a Libèria (2016), El Salvador (2016), Bosnia i Herzegovina (2015) i a diversos camps de refugiats palestins al Líban (2011) fent d’artista voluntari a la ONG Pallassos sense Fronteres.

Al març de 2010 guanya el segon premi nacional de Street Magic al congrés Almussafes Mágico (València).

Al gener de 2015 entra a formar part de la xarxa internacional de festivals Hors Lits, participant com a artista en la primera edició del festival a Itàlia, a Offida, i mesos més tard passa a ser organitzador del festival Hors Lits Mollet, que compta ja amb tres edicions.

També ha estat impulsor i director artístic del Festival Artístic Internacional L’Arlequí (teatre de carrer) a Mollet del Vallès i del festival de màgia El Pont Màgic de Bagà.

CONSULTA AQUÍ TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE ELS TALLERS D’ESTIU! HORARIS, PREUS, PACKS…