En aquest taller ens introduirem al món de la interpretació teatral a través de jocs i exercicis per treballar l’escolta, l’adaptació, la creativitat i la imaginació que ens permetran arribar a la improvisació dramàtica, base del fet teatral.

 

 

 

Setmana 1
Dilluns, dimecres i divendres de 17 a 20h

Dirigit a: Joves dels 12 als 17 anys

Professor: Ferran Jimenez

Total: 9h

Preu: 55€ (Consulta aquí els nostres descomptes i packs de formació!)

 

 

FERRAN JIMENEZ

SONY DSCActor, educador i professor de teatre, especialista intervenció socioeducativa a través del teatre, teatre social i teatre de l’oprimit, i director de l’escola LA TRAMOLLA.

Graduat al Curs Integral de Formació de l’Actor de La Casona (BCN), postgrau en Interpretació i Pedagogia Teatral a la Escuela de Teatro de Buenos Aires (Argentina), i en Teatre per a la intervenció social a Pa’Tothom (BCN).

S’especialitza com a actor i director en l’àmbit del teatre social i el teatre de l’oprimit i continua la seva formació amb mestres reconeguts internacionalment com Augusto BoalSanjoy Ganguly o Adrian Jackson entre altres. Va treballar com a formador pel programa de teatre social de l’associació Pallapupas – Pallassos d’Hospital, va ser promotor i organitzador del Festival Internacional de Teatre Social i de l’Oprimit “Sin Telón”, que va tenir dues edicions a Barcelona els anys 2009 i 2010 amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i el programa Youth in Action de la UE i va ser el coordinador pedagògic del projecte de cooperació per al desenvolupament “Teatro del Oprimido para el desarrollo social y comunitario” al barri Pueyrredón de la ciutat de Mar del Plata (Argentina).

Des de setembre de 2010, treballa a l’escola pública Can Besora de Mollet del Vallès, amb el projecte “El teatre com a eina d’integració multicultural i resolució de conflictes”, on ha treballat com a formador de formadors i com a dinamitzador de les intervencions socioeducatives conjuntament amb els tutors.

És també formador de formadors en eines de teatre social i de l’oprimit, treballant, entre altres, a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB, a la Facultat de Sociologia de la Universidad Nacional de Mar del Plata i a la Facultat de Pedagogia de la Universidad Nacional del Centro de Buenos Aires.

 

 

 

 

 

estiujove18