Del 28 de juny al 30 de juliol torna l’Estiu Escènic de La Tramolla

posted in: General | 0

Aquest any, sí! Matrícula oberta!

Us presentem el 7è cicle d’intensius d’arts escèniques a l’estiu de La Tramolla, i ja podem anunciar-vos que després de l’aturada de 2020, torna el nostre tradicional ESTIU ESCÈNIC per a nens i nenes de 4 a 12 anys: 5 setmanes plenes de l’art més refescant! I per a joves i adults, mireu (a sota de la info per als nens i nenes) la nostra proposta d’intensius d’enguany!

 

MATRICULA’T ARA I ESTALVIA ENCARA MÉS!

10% de descompte per totes les matrícules formalitzades abans de l’1 de juny.

 

INSCRIPCIONS

Utilitzant aques formulari! Per qualsevol consulta podeu escriure’ns a info@latramolla.cat o per whatsapp al 717 712 483. I sense fer-vos esperar més, us presentem l’edició 2021 del nostre…

 

 

 

ESTIU ESCÈNIC INFANTIL

(de 4 a 12 anys – matins de 9 a 12:30h)

 

DATES

Del 28 de juny al 30 de juliol, en 5 setmanes.

Cada setmana es realitzaran dos tallers intensius de diferents disciplines artístiques impartits per professors especialistes, un de 9:00 a 10:30h, i un altre d’11:00 a 12:30h, amb una pausa de 30 minuts per esmorzar i joc lliure.

Aquest any, com a novetat, us presentem les setmanes temàtiques: els dos tallers de cada setmana estaran interrelacionats i tindran com a objectiu la creació d’una peça escènica que es presentarà els divendres a la Sala de Mostres del centre.

I aquest any, el programa serà…

 

 

Clicka a sobre del nom de cada setmana per conèixer en detall els continguts dels tallers i al nostre fabulós equip de professors i professores!

 

CREA EL TEU ESTIU ESCÈNIC

T’oferim la possibilitat de triar entre els nostres cursos i tallers aquells que més s’adaptin als teus gustos, horaris i necessitats. Pots escollir quines setmanes, a quines hores i a quins tallers prefereixes apuntar-te, i aprofitar els nostres packs de formació amb descomptes molt especials.

 

 

CALENDARI I PREUS

estiu21-programaciomatins

 

 

SERVEI D’ACOLLIDA

Per als nens i nenes que necessitin venir abans o quedar-se fins a l’hora de dinar també tindrem SERVEI D’ACOLLIDA de 8 a 9h i de 12:30 a 13:30h

PREUS ACOLLIDA:

  • 1 dia: 5€
  • 1 setmana: 15€
  • 5 setmanes: 70€

INSCRIU-TE JA UTILITZANT AQUEST FORMULARI!

 


ESTIU ESCÈNIC PER A JOVES I ADULTS

(anirem ampliant… ;-) )

 

 

DANSA ACADÈMICA

Intensiu d’entrenament pre-Companyia

del 28 de juny al 2 de juliol: de dilluns a divendres de 16:30h a 18:00h

i del 5 al 14 de juliol: dilluns i dimecres de 16:30h a 18:00h

 

Adreçat a: nens i nenes a partir dels 8 anys amb experiència prèvia en dansa clàssica i contemporània

Professora: Nura Pinto

Durada: 13,5h

Preu: 75€

cartells-estiu21-precompanyia


DANSA ACADÈMICA

Campus d’estiu de La Petita Companyia

del 28 de juny al 16 de juliol: dilluns, dimecres i divendres de 18h a 21:00h

 

de 18 a 19:30h: Ballet i puntes

de 19:30 a 21h: Contemporani i Modern Jazz

 

Adreçat a: ballarins i ballarines de La Petita Companyia o amb nivell i experiència equivalent

Professora: Nura Pinto

Durada: 27h

Preu: 145€

cartells-estiu21-campuspetcom


DANSA ACADÈMICA

Contemporani Adultes

del 28 de juny al 16 de juliol: dilluns, dimecres i divendres de 21h a 22:30h

 

Adreçat a: persones majors de 18 anys amb ganes de ballar

Professora: Nura Pinto

Durada: 13,5h

Preu: 75€

cartells-estiu21-contempo

 


DANSA URBANA

Locking

del 12 al 16 de juliol: dilluns i dimecres de 18 a 20:30 i divendres de 16 a 18:30h

 

Adreçat a: joves amb experiència prèvia en la tècnica

Professora: Andrea Left

Durada: 7,5h

Preu: 50€

cartells-estiu21-lockingandrea

Aquest es un intensiu dirigit a joves (de 12 a 20 anys), amb l’objectiu de profunditzar en l’estil de dansa urbana LOCKING.

És ideal per a les persones que ja tenen coneixement de l’estil i vulguin profunditzar en la tècnica de l’estil i millorar les seves habilitats a nivell de freestyle y coreogràfic.

Andrea Left és animadora sociocultural i turística, porta sis anys al món de la Dansa Urbana, especialitzant-se en el “Locking”, i és professora de La Tramolla des de fa 2 anys.

 

 


 

RITMES LLATINS

Salsa, Bachata i Cha Cha Chá

del 12 al 16 de juliol: dilluns, dimecres i divendres de 19:30 a 21h

 

Adreçat a: joves i adults que es vulguin moure. Espai “pels que no en saben”.

Professor: Elvis García

Durada: 9h

Preu: 60€

cartells-estiu21-salsaelvis

 

 

Una invitació a redescobrir el nostre cos des del  gaudi i no el treball. Dansa per a descobrir(-nos), trobar(-nos), cuidar(-nos) i saber(-nos) amos del nostre cos. Dirigit a joves i adults que es vulguin moure. Un espai pensat “pels que no en saben”.

Elvis García és un ballarí i mestre colombià amb més de 10 anys d’experiència, recentment escollit membre de la Mesa Olímpica que seleccionarà als representants de Colòmbia per als jocs de 2024 i coordinador d’espais pedagògics a través de la dansa i el cos en  zones d’alta vulnerabilitat.

 


 

CIRC

Malabars

del 6 al 22 de juliol: dimarts i dijous de 19:30 a 21h

 

Adreçat a: qualsevol persona a partir de 16 anys

Professor: Carlos Paco Pitarch

Durada: 9h

Preu: 60€


En aquesta primera fase es busca despertar les habilitats de l’alumne i desenvolupar-les. I d’aquesta manera adquirir des de l’inici una base sòlida i correcta en l’aprenentatge de la tècnica de l’malabar.

Per tant, els primers exercicis de malabars estaran orientats al joc i a la descoberta de les capacitats a desenvolupar com són: psicomotricitat, lateralitat, orientació en l’espai, coordinació …

 

Objectius específics:
  • Oferir accés a la cultura
  • Potenciar les capacitats dos alumnes i alumnes
  • Adquirir nous coneixements des d’una base correcta
  • Desenvolupar hàbits saludables
  • Divertir-se descobrint el circ

 

Basant-se en aquests jocs de destresa i coordinació, l’alumne desenvolupa la capacitat de manipular objectes i realitzar diverses tasques a el mateix temps.

D’altra banda, aprèn a dissociar els sentits i la percepció per aprendre a realitzar multitasques. Com a mètode d’aprenentatge s’utilitza el joc, i paral·lelament es fa una introducció a la tècnica dels diferents elements que es coneixen popularment dins dels malabars.

L’objectiu d’aquest nivell inicial és que l’alumne faci una primera presa de contacte amb tots els elements, de manera bàsica i experimentant les sensacions que aporta cada un.

 

Carlos Paco Pitarch

Artista de circ especialitzat en acrobàcia de terra i malabars des de 2010. Després de formar-se a l’escola de circ Rogelio Rivel a Barcelona, ​​va ser seleccionat en diversos projectes a la mateixa ciutat subvencionats per la Generalitat de Catalunya com a “Jazzcirloqui”. Un espectacle de fusió de música jazz i circ, en el projecte Agregacultura. Va col·laborar en diversos espectacles amb l’Ateneu Popular de 9 barris, i va administrar classes de circ social amb la mateixa organització. Va ser contractat per una empresa de creuers on treballava com a acròbata i malabarista en els espectacles durant tres temporades a dos anys. Durant la seva residència al Brasil va participar en projectes com “Circ no Municipal”, a l’espai de cultura Porto circense o en esdeveniments corporatius en els estats de Sao Paulo i Rio de Janeiro com la CBMCirco i CCC (convenció nacional i estatal de circ). Durant aquests anys es desenvolupa com a formador creant el laboratori per a creació de números de circ i aprofundeix en la investigació de l’malabar. Carles és un artista multidisciplinari que posseeix varietat de coneixements en tècnica de malabars amb maces, boles i diàbolos i acròbata de terra i en parella. Desenvolupant una recerca en el llenguatge físic que té origen en la dansa contemporània i que combina la comicitat de el clown i l’actor de circ.


INSCRIU-TE JA UTILITZANT AQUEST FORMULARI!

Leave a Reply