🏠 / Blog / Activitats de Nadal de La Tramolla

Activitats de Nadal de La Tramolla

S’acosten les festes i abans de marxar de vacances a La Tramolla tenim preparades diverses activitats per despedir aquest primer trimestre de l’escola i desitjar-nos un feliç any nou!

 

Festa de Nadal de La Tramolla amb Amics de Mantay

festa1La primera cita és aquest divendres 12 de desembre a partir de les 17:30h al Mercat Vell de Mollet.

Juntament amb l’associació solidària Amics de Mantay organitzem una tarda d’espectacles i activitats per gaudir plegats i ajudar a una bona causa: que els Reis d’Orient puguin arribar un any més a la casa d’acollida Mantay de Cusco (Perú).

 

Festival “Ballem per la Marató”

Diumenge 14 de desembre és La Marató de TV3, i a Mollet organitzem un festival solidari per ajudar a recaptar fons, enguany per la investigació de les malalties del cor.

Així, el mateix diumenge, a les 18:00h al Teatre Municipal de Can Gomà, els i les alumnes de dansa de La Tramolla actuaran juntament amb l’Associació de Balls de Saló de Mollet i el Centre Cultural Andalús.

 

Setmana de portes obertes

Finalment, la setmana del 15 al 19 de desembre, abans de tancar uns dies per vacances, farem una setmana de portes obertes: obrim les classes de dansa de l’escola a familiars i amics perquè compartiu amb nosaltres la darrera sessió de l’any!

 

Moltes gràcies per estar amb nosaltres aquests mesos! Esperem que gaudiu de les activitats que hem preparat, i us desitgem unes molt bones festes i un gran 2015!

Entrada similar