🏠 / Blog / La ballarina Julieta Ferraro interpretarà “Adesso la finestra” divendres a La Tramolla
| |

La ballarina Julieta Ferraro interpretarà “Adesso la finestra” divendres a La Tramolla

En la segona funció del cicle que programa CRA’P al nostre centre aquesta temporada

Del llatí: Ventus

Al principi a Roma les finestres no il.luminaven i la llum entrava pel pati central, per això m’identifico amb el vent i no amb la llum


És a partir del concepte de finestra com a obertura en un mur per donar espai a l’aire i a la llum que sorgeix Adesso la Finestra, com a versió escènica d’un llibre amb el mateix nom. Entre dos mons, les paraules del llibre i una escriptora, una ballarina apareix com a pont i el seu cos com a llindar.

Julieta Ferraro

Ballarina, actriu i performer.

A Argentina es va formar com a professora nacional de dansa contemporània, diplomada al Professorat de Danses Isabel Taboga. Va cursar estudis com a actriu a l’Escola Nacional de Teatre i Música a la Universitat Nacional (cant i violí). Va ser ballarina de l’Elenc Provincial de Dansa Contemporània i actriu de l’Elenc estable del Ministeri de Cultura.

A Berlin, es va especialitzar en dansa experimental i teatre físic a l’escola Kim Physical Theatre, on es va formar en la tècnica Body Weather. De tornada a Argentina, a partir del 2013 va començar la seva formació a la Universitat Nacional de les Arts en la carrera de Cinema. Des d’aquest moment s’ha dedicat a ser intèrpret en diverses produccions, especialitzant-se en cinema experimental i vídeo dansa. El seu treball com a actriu-ballarina a Maids ha estat guardonat en diversos festivals d’Anglaterra, Estats Units, Holanda, Itàlia, Eslovènia i Japó. Ha treballat com a intèrpret a Cuba, Xile, Berlín, Guatemala, Nova York, Buenos Aires i Londres. Es va formar en arts marcials (Kalaripayattu) a l’escola Hindustan Kalari Sangham, ciutat de Calicut, Índia. A partir del 2018 va començar la seva formació als estudis de dansa Siobhan Davies a Londres. Actualment resideix a Barcelona, impartint tallers i classes de dansa i teatre. Treballa en la creació del seu solo: Adesso la finestra com artista en residència de l’espai CRA’P a Mollet del Vallès.

Comprar entrades per “Adesso la finestra”