🏠 / Blog / Aquest diumenge a Can Gomà, “La Petita Companyia & Friends”

Aquest diumenge a Can Gomà, “La Petita Companyia & Friends”

CARTEL28Nb

Diumenge 28 de novembre a les 18:00h el Teatre Municipal de Can Gomà de Mollet del Vallès acollirà un nou espectacle de La Petita Companyia, la companyia jove de dansa clàssica i contemporània de La Tramolla, amb la participació d’altres artistes convidats del mateix centre molletà, com el grup d’urban Mad Beats i la Companyia de Teatre Jove, i de fora, com l’Escola de Ball Dandi i la Coral Creix.

Tot plegat, en una jornada dedicada a la dansa, la música i el moviment on es presentarà un avenç del que serà la temporada 2022 de La Petita Companyia, i on es recaptaran fons per poder sufragar els costos de la companyia en els seus desplaçaments als festivals de fora de Catalunya.

La temporada passada, La Petita Companyia va aconseguir diversos premis a la final estatal del Concurs Nacional de Dansa, celebrada al juliol a Tarragona. Entre ells la coreografia grupal de dansa contemporània “Salento”, obra de la coreògrafa i directora de la companyia Nura Pinto, va ser la que va aconseguir la puntuació més alta de tot l’estat en la categoria amateur-avançat d’11 a 14 anys, passant així a poder participar en la final internacional que organitza la Confederació Europea de la Dansa aquest mes de desembre a la ciutat italiana de Lucca. Dissortadament les despeses derivades del viatge i la manca d’ajudes públiques han impedit que les nostres ballarines puguin participar de forma presencial en aquesta final (per sort existeix la possibilitat de fer-ho telemàticament i això ens permetrà concursar, però sense viure l’experiència completa de participar en un festival internacional amb els i les millors ballarines d’Europa). És per aquest motiu que volem començar a recaptar fons perquè en les properes ocasions, que vindran molt aviat, l’economia no sigui un obstacle per al talent, i ho farem fent allò que sabem fer, que és ballar i actuar.

Les entrades (a 5€) es poden reservar per mail a info@latramolla.cat o per whatsapp al 717 712 483. Us esperem!

Entrada similar