🏠 / Blog / Arriba el circ a La Tramolla!

Arriba el circ a La Tramolla!

TASTETDECIRCweb

El proper dissabte 23 de març arriben (per fi!) els tallers de circ al Centre d’Art i Creació La Tramolla de Mollet del Vallès.

I començarem amb dos tastets dirigits a nens i nenes i a joves, a càrrec de Nora Entrena, on podrem provar tres disciplines: teles, aros i malabars.

El taller per a nens i nenes serà de 10 a 11:30h i el de joves de 11:30 a 13h, i tenen un cost de 15€. A partir del feedback dels participants sobre quines disciplines els agraden més anirem programant més tastets durant els propers mesos, amb la idea de poder obrir cursos regulars de circ de cara al setembre.

Les places són limitades, o sigui que si us interessa, apunteu-vos ja utilitzant el formulari de contacte o enviant un mail a info@latramolla.cat

 

NORA ENTRENA

nora2Es forma com a professional de circ als 20 anys, cursant diferents escoles (El Circ Petit de Pineda de Mar i la Escuela Interacional Cau de Granada) fins als 25 anys.

Amb 26 torna a Barcelona on se seguirà formant en circ i paral·lelament com a ballarina de ball jamaicà, amb professors nacionals i internacionals, i viatjant a Jamaica en diverses ocasions. Durant tots aquests anys, ha impartit tallers de circ, dansa i treballat en diferents companyies com a artista de circ i ballarina.

Formada en Pilates, Low Pressure Fitness (hipopressius), Aeroyoga per Yoga Body y en Pedagogia Creativa i de Circ i formadora de Circ Social a l’Ateneu Popular de 9barris (abalada pel projecte social del Cirque du Soleil) i PNL (programació neurolingüística).

Enfoca la seva carrera tenint més present que mai la salut i el circ com a eina pedagògica i transformadora.