🏠 / Blog / Bates i mascaretes solidàries

Bates i mascaretes solidàries

Des de La Tramolla estem col•laborant amb diverses persones i associacions de Mollet per crear una xarxa de producció des de casa de bates i mascaretes solidàries per ajudar al nostre personal sanitari en aquests temps de crisi.

 

Mascaretes

Ens estem coordinant amb la xarxa que s’organitza des de SEAT, que produeix mascaretes homologades per als centres de salut.

Com funciona? 
SEAT ens porta els materials, nosaltres els distribuïm per les cases, recollim les mascaretes produïdes i les retornem a SEAT, que les esterilitza i les porta als CAPs i hospitals.

 

Què necessitem?

Persones amb màquina de cosir que vulguin ajudar! Contacta’ns a info@latramolla.cat i ens coordinem!

 

Bates

Estem organitzant també una xarxa per a produïr bates, sense necessitat de tenir màquina de cosir. Estem treballant per aconseguir que ens cedeixin el material des d’empreses o institucions públiques, però de moment les estem confeccionant amb material comprat per cadascú.

 

Com funciona?

Per fer una bata es necessita:

  • Una bossa d’escombraries normal
  • Una bossa d’escombraries industrial
  • Precinto (celo del gruixut)

Tenim una mica de material per repartir si en necessiteu, tot i que de moment no massa. Com amb les mascaretes, us portem el material, recollim les bates fetes i les entreguem directament a la institució corresponent. Ja hem entregat més de 260 bates que s’han utilitzat als dos CAPs de Mollet.

Aquí teniu un vídeo tutorial de com fer les bates:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=5xPzWCYANJI[/embedyt]

Youtube

 

https://www.youtube.com/watch?v=5xPzWCYANJI

 

 

Com col•laborar?

Escriviu-nos a info@latramolla.cat i ens coordinem!