🏠 / Blog / Benvinguts a La Tramolla!

Benvinguts a La Tramolla!

SONY DSCA partir de l’1 de setembre de 2014, neix un espai per a l’aprenentatge de la dansa, el teatre i les arts escèniques a Mollet del Vallès. Recollint el millor dels 7 anys d’experiència de l’escola ClackArt, comencem una nova etapa on volem convertir-nos en l’escola de referència de les arts escèniques a Mollet del Vallès i el seu entorn, proposant una educació de qualitat per a nens i nenes, joves i adults, tant en el camp de la dansa (urbana i acadèmica) com en el del teatre. Amb tots vostès: La Tramolla!

Eing? Tramolla? Què significa això?

La Tramolla és la barreja de dues paraules que pensem que resumeixen a la perfecció l’esperit del que vol ser aquesta escola: tramoia, i moll.

Tramoia, per tot el que hi ha darrere de cada espectacle, sigui de dansa, teatre, circ… aquella feina d’equip, que passa abans que s’obri el teló, que no es veu (no s’ha de veure!) però sense la qual no hi hauria actuació. Moll, pel símbol de Mollet, perquè volem ser una escola vinculada al nostre entorn, i de referència a la nostra ciutat.

A partir d’aquest dilluns us esperem al c/Marià Fortuny n23, totes les tardes a partir de les 17:00h, i en no res començarem els nostres cursos anuals. I aquí no s’acaben les novetats… però haureu d’esperar una mica per anar-les coneixent!

I ara, què podeu fer?

Podeu visitar la nostra nova pàgina web (aquesta on esteu, www.latramolla.cat), descobrir, si és que encara no ho sabeu, com és l’espai de la nostra escola, conèixer l’equip de mestres de La Tramolla, consultar la nostra oferta de tallers anuals de dansa i teatre, seguir-nos a twitter o a facebook o escriure’ns amb el nostre formulari de contacte.

Esperem trobar-nos aviat, i esperem poder compartir amb vosaltres molts més anys de dansa, teatre, creixement, aprenentatge, alegria i emocions.