🏠 / Blog / Celebrem el Dia Mundial del Teatre amb un intensiu d’interpretació amb màscara

Celebrem el Dia Mundial del Teatre amb un intensiu d’interpretació amb màscara

DMT17

 

Des de 1962, cada 27 de març se celebra el Dia Mundial del Teatre, amb incontables activitats arreu del món.

Enguany, des de La Tramolla hem volgut sumar-nos a les celebracions, i hem plantejat una jornada d’intercanvi i aprenentatge, pensada sobretot pels nostres alumnes dels diferents grups de teatre, però que volem obrir a la resta d’alumnes del centre i a tots i totes les amants del teatre que ens vulgueu acompanyar.

És així doncs que us convidem a participar d’un taller intensiu d’Interpretació amb Màscara a càrrec de Pau Cirer, el proper dissabte 1 d’abril a partir de les 17:00h.

El taller té un preu de 25€ per al públic general, però és obert i gratuït per a tots i totes les alumnes de l’escola a partir de 12 anys, amb inscripció prèvia.

Durant l’intensiu coneixerem i ens iniciarem en tècniques d’interpretació amb tres classes de màscares que són bàsiques per a la formació de l’actor i l’actriu: la màscara neutra, la màscara larvària i la màscara expressiva.

Pau+square+space-2Pau Cirer és actor, director, pedagog, docent i constructor de màscares. Com a professional de la màscara col·labora en més de 40 produccions (Teatre Nacional de Catalunya, Teatre Principal, Diabètiques Aceleradas, Teatre Assaig, La Fornal d’espectacles, Goombens Theatre, K2 produccions, Gom Teatre, Clownx Teatre, Teatre Educatiu,Tàbata Teatre, Produccions de Ferro, etc.), i com a docent treballa en escoles com La Casona, El Timbal o Eòlia.

 

RESERVA LA TEVA PLAÇA AQUÍ!