🏠 / Blog / Celebrem Sant Vicenç amb un taller gratuït de dansa creativa

Celebrem Sant Vicenç amb un taller gratuït de dansa creativa

tallerdansacreativa2_B(1)Aquest any a l’escola d’arts escèniques La Tramolla de Mollet obrim per la Festa Major d’Hivern! Dilluns 22 de gener, dia de Sant Vicenç, organitzem un taller gratuït de dansa creativa per a nens i nenes de 6 a 12 anys, impartit per Iolanda del Vado, actriu/performer diplomada en expressió corporal i dansa creativa, on ballarem i gaudirem explorant diferents maneres de moure’ns.

El taller tindrà una durada de 90 minuts, de 18 a 19:30h. Us podeu inscriure de franc a l’escola o enviant un mail a info@latramolla.cat. Les places son limitades, no us quedeu sense!

 

TALLER REGULAR DE DANSA CREATIVA

A partir del 5 de febrer, cada dilluns de 19 a 20h, obrirem un taller regular de dansa creativa per a nens i nenes. En aquestes sessions proposem un espai d’exploració on les possibilitats de moviment es tornen infinites.

A través de la consciència corporal, de l’ús de l’espai, dels canvis de ritme i del treball amb objectes entrenarem eines com la improvisació per ballar gaudint i gaudir ballant. També aprendrem a escoltar el cos de l’altre, a ampliar la nostra escolta perceptiva i sensible i a crear petites peces coreogràfiques tan individuals com col·lectives.

Potenciarem l’escolta amorosa cap a un/a mateix/a per poder expressar-nos amb llibertat, amb confiança i amb alegria!

Vine, sorprèn-te i emociona’t amb la teva dansa!

 

IOLANDA DEL VADO

07072013-P1040320Intèrpret/ performer, diplomada en expressió corporal i dansa creativa, professora de ioga i integradora social.

Membre 19810 del CID (Internacional Dance Council).

Imparteix classes, cursos i tallers de moviment i dansa creativa des de fa més de 10 anys en escoles de primària, espais artístics i associacions de caire social. Combina la seva tasca pedagògica amb el seu treball escènic i d’investigació corporal.

Concep la dansa com una forma de transitar i celebrar la vida.

 

 

 

MÉS ACTIVITATS: RAP I CARNAVAL

Però això no és tot: diumenge 28 de gener pel matí, organitzem un taller de Rap amb Ana Celdran i Adri Doe, dins del cicle d’exploració de les arts urbanes que organitzem cada any pels nostres alumnes de dansa urbana. El taller, de tres hores de durada, està dirigit a nens i joves i te un cost de 5€ per alumnes de La Tramolla i 15€ per la resta.

I un any més, La Tramolla participarà al carnaval amb la “Comissió Manyó”, que està preparant diverses activitats per la setmana més boja de l’any. La primera serà un taller de Barraló a càrrec dels ballarins de l’Esbart Dansaire de Mollet, on prepararem el ball i la disfressa per rebre com cal al senyor Carnestoltes, dissabte 27 de gener a les 17h.

Si vols participar en qualsevol de les nostres activitats, vine a veure’ns les tardes de dilluns a divendres o envia un mail a info@latramolla.cat