Classes de Cant amb Òscar Bretau

posted in: General | 1

En aquestes sessions, a través del treball d’un repertori musical individualitzat i una tècnica vocal exhaustiva, l’alumne coneixerà totes les seves possibilitats vocals, millorarà notablement la seva capacitat fònica i gaudirà interpretant les cançons que més s’ajustin a la seva tessitura i al seu gust musical.

Professor: Òscar Bretau

Les classes es fan en sessions individuals de 30 minuts o una hora, adaptades a les necessitats de cada alumne, en horari a convenir. Poden ser individuals o en grups de dos. Des de l’escola us oferim diversos descomptes si reserveu packs de 4 o 8 hores de formació.

Reserveu ja la vostra classe preguntant a secretaria, enviant un mail a info@latramolla.cat, o escrivint per whatsapp al 717712483

 

Preus

  • Sessió individual de 30 minuts: 25€
  • Sessió individual d’una hora: 35€
  • Pack de 4 hores: 130€
  • Pack de 8 hores: 240€

 

CLASSESCANT_RGB

  1. Antykoncepcja

    Make Remarkable Thumbnails: Thumbnails are insignificant illustrations that represents your movies on YouTube. YouTube is flooded with lots of videos. Given an inventory of unknown videos, men and women have a bent to click on on an attractive thumbnail.So your thumbnail ought to catch a lot of eyes to get a great deal of views.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.