🏠 / Blog / Comencem l’any amb nous tallers d’arts escèniques!

Comencem l’any amb nous tallers d’arts escèniques!

Teatre Musical, Cant i Entrenament de cos i veu són algunes de les novetats que completen la oferta formativa del centre

2016 comença amb novetats a l’escola d’arts escèniques La Tramolla de Mollet. Cursos regulars i tallers intensius de diferents disciplines artístiques completaran la oferta formativa del centre, que des de 2014 ofereix classes de dansa i teatre per a petits i grans a la nostra ciutat.

Amb aquests tallers també s’amplia l’equip de professors de l’escola, seguint amb la línia de cercar professionals amb experiència i en actiu tant en el món artístic i escènic com el pedagògic. Així doncs, Xavi Navarro, Esther Freixa, Antonia Marcos i Karol Galindo Misty-k s’uneixen a l’equip de formadors del centre, que compta amb Nura Pinto, Ferran Jimenez, Mònica Lucchetti, Nita Celdrán, Sonia Sànchez i Muriel Pascual.

 

TEATRE MUSICAL I CANT

12510398_10208291837963384_2127388979737304096_nLa primera novetat és el curs regular de TEATRE MUSICAL, on aprendrem a actuar, cantar i ballar a través d’escenes i peces de les obres més conegudes del gènere. Les classes seran els dilluns de 20 a 22h, a càrrec de Xavi Navarro, actor, cantant i ballarí que ha actuat a musicals com “Hoy no me puedo levantar” o “Mar i Cel”, i que aquests dies s’estrena a Barcelona com un dels protagonistes de la nova producció de “Rent”.

Xavi Navarro també serà a partir d’enguany el professor de cant de l’escola, en grups  reduïts o classes individuals depenent de les necessitats de l’alumnat.

musicaltramolla_fin

 

 

PILATES

Els dilluns i dimecres al matí, de 10 a 11h,  grup de Pilates, técnica d’entrenament corporal que treballa la fluïdesa de moviment, control i flexibilitat del cos, força i consciència corporal. Les classes aniran a càrrec d’Antonia Marcos, diplomada per la Federació Espanyola de Pilates i especialitzada en Pilates MAT, Pilates suec, Pilates dansa, Pilates Reformer y  Pilates terapèutic.

 

ENTRENAMENT DE COS I VEU AMB ESTHER FREIXA

esther-freixaDins del programa de Tastets d’arts escèniques de l’escola, aquest segon trimestre oferirem un intensiu d’entrenament de cos i veu per a actors i ballarins amb Esther Freixa, actriu-performer, creadora escènica i professora. Es tracta d’un taller de 8 hores dividit en dues sessions, els dissabtes 20 i 27 de febrer de 10 a 14h.

L’objectiu del taller, dirigit a qualsevol professional o estudiant de dansa o teatre, però plantejat pensant especialment en les necessitats dels alumnes d’interpretació del centre és preparar l’actor/ballarí perquè el seu cos es faci present i la seva veu pugui entrar en acció en el moment d’abordar l’escena i la creació.

 

HIP HOP AMB MISTY-K

459503_279737742107948_1659837210_oFinalment, aquest trimestre continuem amb els tastets de dansa urbana dirigits a joves que vulguin aprofundir en els seus coneixements i tècniques dins d’aquest estil artístic.

En aquesta ocasió comptarem amb la presència d’una de les precursores del Hip Hop, el House i el Dancehall a l’Estat espanyol, Karol Galindo, coneguda com a Misty-k, que treballarà sobre les bases del Hip Hop a través de diferents conceptes per desenvolupar consciència, corporal, musicalitat, expressió, groves i l’estil personal.

Serà el proper dissabte 30 de gener de 11:30 a 13:30h.