DANSA ACADÈMICA

🏠 / Tallers Anuals / Dansa Acadèmica / Dansa Contemporània per a adults

Dansa Contemporània per a adults

Professora:  Nura Pinto

Dirigit a: majors de 18 anys amb o sense experiència prèvia

Horari pel curs 2022/23: Dimarts i dijous de 21:15 a 22:30h

Dansa_MB_270_Aquesta és una classe per a joves i adults on el contingut específic de treball i forma d’expressió s’enfoca molt a les necessitats específiques de l’alumnat. D’aquesta manera s’enfocarà la planificació del curs a una major flexibilitat i tonificació del cos mitjançant el treball de base tècnica, així com una fusió d’estils i qualitats on cada alumne des del seu nivell i coneixement pugui explorar i desenvolupar al màxim les seves possibilitats.

Metodologia: Es treballen els diferents nivells i direccions del moviment des d’una focalització del centre en relació als extrems i viceversa, sempre buscant la màxima consciencia i control corporal, a través del pes, suport, caigudes, terra i espirals. Es tractarà de cercar una major flexibilitat del cos, així com una fusió d’energies, on cada ballarí/na treballa des del seu nivell i coneixement per tal d’explorar i desenvolupar al màxim les seves possibilitats. Treball amb mirall i sense, així com amb barres i sense.

MATRÍCULA PELS CURSOS REGULARS 2023/24

2324001
26,00 €
En estoc
1
Detalls del producte

Si és la primera vegada que t'apuntes a algun dels nostres Tallers Regulars d'Arts Escèniques, necessites passar per aquí!
Omple el formulari amb les dades de l'alumne/a, i de la seva mare/pare/tutor legal en cas que sigui menor d'edat.

Un cop fet, i amb el teu compte d'usuari creat, podràs inscriure't a tots els cursos que vulguis sense especificar cap altra dada que no sigui el teu nom!TROBARÀS TOTA LA INFORMACIÓ D'INICI DE CURS A WWW.LATRAMOLLA.CAT/NOUCURS

Desa aquest producte per després