🏠 / Blog / “Déu” i “El futur no és el que era”, divendres 8 de juliol a la Sala Fiveller

“Déu” i “El futur no és el que era”, divendres 8 de juliol a la Sala Fiveller

DEU(1)

futurnoesqueera

El proper divendres 8 de juliol, La Tramolla presenta dues obres de teatre a la Sala Fiveller de Mollet del Vallès (Rambla Fiveller, 11).

A les 17:00h, s’estrena la primera creació del grup de teatre jove de l’escola, amb la comèdia “El futur no és el que era”, dirigida per Ferran Jimenez i amb les interpretacions de Laia Lafuente, Nuria Marcos, Carla Jimenez, Nuria Perez i Brayan Toniolo.

I a les 20:30h serà el torn de la Cia. Els Tramollaires, del grup de teatre d’adults del centre, que estrena obra per segon any. Aquesta vegada es tracta del text de Woody Allen “Déu”, una esbojarrada comèdia que comença a la Grècia clàssica per parlar-nos del teatre, l’art, la religió i el sentit de la vida.

L’obra està dirigida per Mònica Lucchetti i interpretada per Pablo Moreno, Laia Campamà, Alba Castilla, Sílvia Sánchez, Sergio Baños, Marc Labeaga, Gerard Samón, Carmen Andrés, Josep Antoni Pinedo, Diana González, Montse Álvarez i Jose Soriano.

Les entrades es podran comprar el mateix dia a l’entrada de cada espectacle, amb un preu de 2€ per la funció de les 17h i de 3€ per la de les 20:30h.

Entrada similar