🏠 / Blog / El cos de l’amor

El cos de l’amor

Us presentem una proposta gratuïta per a nois i noies entre 14 i 16 anys fruït de la col·laboració entre l’Associació Cultural La TramollaCRA’P i INCA Catalunya:

WhatsApp Image 2019-02-11 at 17.42.39

23-24 de febrer i 9-10 de març de 16h a 19h a l’espai del CRA’P (Anselm Clavé 67, Mollet)

Taller de creació per explorar les relacions afectives i sentimentals.
T’imagines com seria el cos de l’amor si aquest cos fos el teu propi cos? Pot l’amor oferir-nos una manera de sentir que construeixi nous afectes, noves mirades, altres complicitats? Quin lloc té el poder en la relació d’un mateix amb els altres? És un poder que controla, imposa i etiqueta? O és un poder que empodera a cadascú creant confiança, empatia, acceptació i una sensibilitat compartida?

A partir de diverses pràctiques i eines provinents del teatre i la dansa crearem una situació escènica que obrirem al públic el dissabte 16 de març. Lloc i hora a concretar.

Dirigit a joves de 14 a 16 anys.

Conduit per Esther Freixa. Gratuït

 

ESTHER FREIXA

esther-freixa Esther Freixa i Ràfols és performer, creadora escènica i actriu, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 10 anys. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre fundadora de CRA’P.