Setmana 3: de l’11 al 15 de juliol

Rodem una pel·lícula!

La Tramolla es converteix en uns estudis cinematogràfics!

L’Òscar Bretau ens ensenyarà a interpretar davant de la càmera, i amb la Iolanda Moya explorarem com moure’ns, crear personatges i expressar idees des del cos.


TALLER 5

Cos i moviment creatiu amb Iolanda Moya


TALLER 6

Interpretació per a càmera amb Òscar Bretau


Inscripció a la setmana completa

Fes click aquí

TALLER 5

Cos i moviment creatiu

De l’11 al 15 de juliol
per a nens i nenes de 4 a 7 anys: de 9 a 10:30h
per a nens i nenes de 8 a 12 anys: d’11 a 12:30h
Professora: Iolanda Moya
Durada: 7,5 hores
Preu: 50€

IOLANDA MOYA DEL VADO

Intèrpret/ performer, diplomada en expressió corporal, dansa creativa, dansa teatre i pedagogia de la dansa. Professora de ioga i integradora social.

Imparteix classes, cursos i tallers de moviment i dansa creativa des de fa més de dotze anys en escoles de primària, espais artístics i associacions de caràcter social.
En l’any 2019 crea el seu propi projecte pedagògic “Moure’ns per Viure”, des d’on ofereix pràctiques corporals i d’expressió en moviment per a la transformació personal i comunitària.
Combina la seva tasca pedagògica amb el seu treball escènic i d’investigació corporal.

Membre 19810 del CID (Internacional Dance Council).

TALLER 6

Interpretació per a càmera

De l’11 al 15 de juliol
per a nens i nenes de 4 a 7 anys: d’11 a 12:30h
per a nens i nenes de 8 a 12 anys: de 9 a 10:30h
Professor: Òscar Bretau
Durada: 7,5 hores
Preu: 50€

ÒSCAR BRETAU

Nascut a Barcelona al Juny de 1976, es defineix com a artista polifacètic, alumne en constant formació i pare vocacional.

Pintor, dibuixant, cantant i director de diversos projectes musicals, com els TNT de l’Oh happy day de TV3 (i actualment preparen noves sorpreses televisives) o el projecte de lleure musical Affinem, uneix la seva passió per les diferents disciplines artístiques i el mon del lleure.

Es forma en arts escèniques i plàstiques en escoles com Eòlia o La Llotja de Barcelona i crea el seu primer local d’activitats extraescolars, CREIX, a Martorelles l’any 2015.

El 2017 entra com a monitor a l’empresa d’extraescolars Niueduca especialitzada en robòtica i Lego, on intenta aplicar els seus coneixements artístics.

Actualment segueix amb el seu projecte d’extraescolars artístiques www.weartkids.com a diverses escoles de Barcelona. A més estudia màster en acompanyament emocional i PNL.

CALENDARI I PREUS

INSCRIU-TE JA A LA NOSTRA BOTIGA ONLINE!