En aquest curs d’iniciació a la cartomagia s’aprendran tècniques bàsiques utilitzades en la màgia amb cartes (posicions, extensions, recursos i alguns efectes automàtics). Es tractaran també aspectes psicològics a tenir en compte durant la posada en escena.

Al final del taller cada alumne tindrà els coneixements suficients per poder practicar a casa aspectes tècnics amb una baralla de pòquer i, a base de pràctica, depenent del temps que hi dediqui cada alumne, es podran realitzar demostracions màgiques amb amics, familiars i deixar-los bocabadats. A banda de jocs amb habilitat també n’aprendran d’automàtics (efectes pels quals no cal habilitat).

–          Teoria màgica

o   Manaments de la màgia

o   Aspectes psicològics a tenir en compte

o   Truc de màgia VS efecte

o   Mentalitat creativa

–          Cartomàgia

o   Com agafar la baralla de cartes

o   Barreges bàsiques ( per arrossegament, americana, hindú..)

o   Extensions

o   Efectes automàtics

 

 

Setmana 2 i Setmana 3
Dimarts i dijous de 19 a 21h

Dirigit a: joves i adults a partir dels 16 anys

Professor: Pau Segalés

Total: 8h

Preu: 50€ (Consulta aquí els nostres descomptes i packs de formació!)

 

 

PAU SEGALÉS

Pau Segalés (Mollet del Vallès, 1992) entra al món de la màgia de la ma del seu pare als 5 anys. Va formar part de la companyia màgico-teatral Zootroupe.

Ha actuat en importants festivals per tota la geografia de la península. Ha fet espectacles també a Itàlia, França, Croàcia, Colòmbia, Nepal, Suïssa, Alemanya, Bèlgica, Portugal, Holanda, Irlanda, Regne Unit, i fins i tot ha portat la seva màgia a Libèria (2016), El Salvador (2016), Bosnia i Herzegovina (2015) i a diversos camps de refugiats palestins al Líban (2011) fent d’artista voluntari a la ONG Pallassos sense Fronteres.

Al març de 2010 guanya el segon premi nacional de Street Magic al congrés Almussafes Mágico (València).

Al gener de 2015 entra a formar part de la xarxa internacional de festivals Hors Lits, participant com a artista en la primera edició del festival a Itàlia, a Offida, i mesos més tard passa a ser organitzador del festival Hors Lits Mollet, que compta ja amb tres edicions.

També ha estat impulsor i director artístic del Festival Artístic Internacional L’Arlequí (teatre de carrer) a Mollet del Vallès i del festival de màgia El Pont Màgic de Bagà.

CONSULTA AQUÍ TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE ELS TALLERS D’ESTIU! HORARIS, PREUS, PACKS…