En aquest taller farem una aproximació al món del clown a través del joc, buscant sempre la diversió i el plaer. Començarem amb jocs d’escalfament i preparació per a continuació passar a fer improvisacions. Entre d’altres, treballarem conceptes con l’autoestima, la confiança, l’espontaneïtat, la sensibilitat, la cooperació, l’escolta, el treball en equip, la connexió amb els altres, la comunicació, l’entrega, la descoberta, la curiositat i l’ús de l’energia.

Setmana 4
de dilluns a divendres d’11 a 12:30h

Professor: Marc Rodrigo

Total: 7,5h

Preu: 45€ (Consulta aquí els nostres descomptes i packs de formació!)

 

MARC RODRIGO

Marc Rodrigo, és el fundador, president, secretari, tresorer i únic integrant de Colectivo Ameno, una companyia de teatre d’humor establerta a Barcelona.

Després de voler ser futbolista o cantant de rock, Ameno va estudiar filosofia i aquesta intensa experiència li va porta a voler convertir-se en pallasso. Va començar en el món del clown experimentant al carrer (Barcelona, Amsterdam, Roterdamm, Hamburg, Copenhague) i al cap d’un temps va formar la seva primera companyia participant entre d’altres al Festival de Teatre del Casc Antic, Barcelona, a la Mostra de Teatre de Badalona, al Fasti Verulani, Veroli, Italia, etc…Al 2011 es va inventar el seu propi col-lectiu i des d’aleshores ha anat combinant la seva filosofia casera, un costat més salvatge fora de tota regla i l’humor.

Amb el seu espectacle Filosofía Amena, i els seus números curts com Todo fluye o Festival del Humor, ha estat entre d’altres al Topaklown de Durango, a l’Entrepayasaos de Saragossa, al Frutos Festival de Teruel, al Cabaret Canalla a Granada, Les Nits del Coro de Sarrià de Ter, el Cabaret Lecoq i la Fira d’Idees i Llibres radicals Literal a Barcelona. També ha presentat multitud d’ events; com per exemple el Concurs de Còmic de Nou Barris, els Premis Literaris de Nou Barris, El meu primer Festival, festival de cinema infantil de Barcelona, etc…

Últimament ha coordinat Diumenges clown , un cabaret en companyia d’altres clowns, ha format part del grup d’ Imbecil-litat de Pep Vila i de Zinc Co., companyia amb la que ha creat l’espectacle de carrer MARATÓN i amb la que ha estat al Umore Azoka de Leioa, el Festus, Festival d’Arts de Carrer De Torelló o al Hola Nadal a Barcelona. També col-labora amb el poeta i actor Danilo Facelli i fa la música del darrer espectacle de Diana Gadish, Handle with Care, que ha rebut el suport a la creació i ha estat estrenat a la darrera edició de la Fira de Tàrrega.

Durant tot aquest temps s’ha format entre d’altres amb Christophe Tellier, Miner Montell, Fanny Giraud, Gorka Ganso, Gabriel Chamé, Antón Valén, Jango Edwards, etc…

 

CONSULTA AQUÍ TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE ELS TALLERS D’ESTIU! HORARIS, PREUS, PACKS…