En aquest taller ens introduirem al món del teatre musical amb jocs i exercicis de cohesió de grup i confiança, la creació d’escenes teatrals a partir de la improvisació i una introducció a la tècnica vocal. Finalment, unirem teatre, cant i ball en el muntatge d’un número musical escollit pels alumnes.

 

Setmana 2

de dilluns a divendres d’11 a 12:30h

Professor: Xavi Navarro

Total: 7,5h

Preu: 45€ (Consulta aquí els nostres descomptes i packs de formació!)

 

 

 

 

 

 

 

XAVI NAVARRO

Actor, cantant i formador.

Comença la seva formació com a actor i cantant a l’escola Aules de Barcelona de la mà de Daniel Anglès. Més endavant completa la seva formació com a actor amb diversos professors entre Barcelona i Madrid entre els quals destaquen Luis Bermejo, Pilar Castro, Marc Martinez, Roberto Alamo, Fernando Cames, Andrés Lima, Lorena Bayonas o David Serrano entre d’altres.

Professionalment, als 18 anys, debuta al musical Què i posteriorment protagonitza musicals com Hoy no me puedo levantar, 40 El Musical, Mar i Cel o Rent, entre d’altres, tant a Barcelona com Madrid. També ha treballat en sèries com La de Déu (Telecinco). Aquest any participarà el festival GREC de Barcelona com a conductor de La Nit dels Musicals.