🏠 / Blog / Gypsy Dance amb Joana Gea: classe oberta divendres 8/11!

Gypsy Dance amb Joana Gea: classe oberta divendres 8/11!

Al novembre obrirem un nou taller a La Tramolla: Danses Gitanes amb Joana Gea, els divendres de 19:30 a 21h. I per començar, us convidem a una classe oberta el proper divendres 8 de novembre: vine a conèixer i provar l’activitat sense compromís!

cartel_danzasromanis

Gypsy Dance

Gypsy Dance, també anomenada Dansa Romaní o Dansa Gitana, és part d’un llegat cultural on es destaquen els sentiments del poble Rom (gitanos).
La dansa gitana és alegre, dinàmica i plena de passió, reflecteix les tradicions ètniques-culturals, l’estil de vida i la llibertat del poble gitano.
Si vols manternir-te en forma amb un ball divertit i exòtic, definitivament val la pena aprendre les danses gitanes.
Durant el curs ens introduirem en alguns dels estils de les Danses Gitanes del món.

 

JOANA GEA

11303730_830411250340468_1731645955_nJoana Gea, ballarina, professora i productora d’esdeveniments relacionats amb la cultura gitana entre altres danses ètniques.

Va iniciar els seus estudis de dansa oriental a Barcelona i més endavant es va focalitzar en les danses ètniques femenines, especialitzant-se en el poble gitano. Formada amb grans professionals tant nacionals com internacionals com Helen Ericksen (EUA), Miriam Perezt (EUA), Alex Rubenchik (Russia), Katerina Burda (EUA), Sadie Marquardt (EUA), Simona Jovic (Sèrbia), Anna Dębicka (Polònia) , Artur Szewczyk (Polònia), Ruslan Rumjantzev (Russia), Assala Ibrahim (IRAQ) Chua Alba (Espanya), Maria Fux (Argentina), entre d’altres.

Bailarina en actiu, ha participat en diferents festivals nacionals i internacionals com a ballarina i professora dictant seminaris. Ha col·laborat amb bandes de música gitana com Le Bohemiens (Mèxic), Tzigan (Argentina), Octophus Orchestra (Italia) i Fanfara Transylvania (Rumania).

A l’actualitat, segueix la seva formació a Danzaterapia a l’Autònoma de Barcelona. Tallers directes de Meditació en Moviment i es dedica a un projecte de recerca sobre les Danses Gitanes del Món que viatja als llocs d’origen. Joana crea el seu propi univers artístic, únic, entre el tradicional i el creatiu de la seva experiència cosmopolita.

Gran viatgera i amant d’altres cultures, Joana escriu la seva dansa de sentiments profunds amb una visió altruista creant així un estil genuí.