🏠 / Blog / Aquest any farem “Hairspray”, i et necessitem!

Aquest any farem “Hairspray”, i et necessitem!

Aquest curs tenim un projecte molt especial a La Tramolla: muntar i estrenar entre tots i totes la nostra versió del famós musical Hairspray!

És un projecte on hi caben artistes de tots els tipus: tinguis 12 anys o 64, siguis alumne de La Tramolla o no, sàpigues cantar o no, sàpigues ballar o no, aquí tenim un lloc per a tu. Un musical és una producció molt gran on es necessiten molts participants de molts perfils diferents. És més: si no vols ni pujar-te a l’escenari, també et necessitem! Ens calen regidors, dissenyadors de vestuari, constructors d’escenografies, publicistes, productors…

CARTEL_HAIRSPRAY_rgb

Què?

Hairspray és un musical amb música de Marc Shaiman, lletres de Scott Wittman i Shaiman; i llibret de Mark O’Donnell i Thomas Meehan, basada en la pel·lícula Hairspray de John Waters.

La història ens transporta al Baltimore de 1962, on Tracy Turnblad, una adolescent obesa, somia en ballar al Show de Corny Collins, un programa de la televisió local. Quan guanya un paper a l’espectacle, esdevé una celebritat de la nit al dia. Però el programa està a punt de trobar-se al bell mig de la lluita pels drets civils i la integració racial, i la Tracy no dubtarà en mullar-se fins on calgui, peti qui peti i li costi el que li costi.

Hairspray és un comentari social sobre les injustícies de la societat americana als 60 que interpel·la directament al nostre món actual, amb personatges inoblidables, escenes divertidíssimes, i cançons que no et podràs treure del cap.

 

Quan?

Assajarem els dissabtes de 17:30 a 20:00h a partir del proper dissabte 16 d’octubre.

Però no caldrà que tothom vingui a tots els assajos! Us passarem un calendari que us marcarà, segons el vostre paper, quins dies haureu de venir d’octubre a maig, i així podreu organitzar-vos els caps de setmana amb temps.

L’obra s’estrenarà el DISSABTE 4 DE JUNY al Teatre Municipal de Can Gomà.

 

Qui?

Comptarem amb tres professors de La Tramolla per dirigir el projecte i ajudar a cada participant a arribar al màxim del seu potencial. (Perquè encara que no es tractI d’un espai oficialment formatiu, estem segurs que aprendrem moltíssim tots plegats!)

Ferran Jimenez

Professor de Teatre

Foto Muriel

Muriel Pascual

Professora de Dansa

Òscar Bretau

Professor de Cant i Teatre Musical

 

I de l’altra banda, ja ho hem dit, tots i totes les que vulgueu! Alumnes d’aquí o de fora, mares, germanes, avis, tietes i desconeguts que passaveu per aquí, amb quatre premis MAX a l’estanteria o sense haver cantat mai fora de la dutxa: tothom és benvingut, totes jugarem un paper i l’única cosa imprescindible son les ganes de venir i passar-ho bé.

 

Quant?

La participació en el projecte té una quota mensual de… tan sols 10€!

Per només 10€ podràs tenir cada mes, si ho vols, fins a 10 hores de treball amb tres professors especialistes, i viure l’experiència de ser, gairebé, com un artista de Broadway. Regalazo, vamos.

 

Com?

Si vols formar-hi part, envia’ns un correu a info@latramolla.cat indicant-nos les teves dades personals, alguna coseta sobre tu si no ens coneixem, i què t’agradaria fer al projecte. I ja està!

 

No deixis passar aquesta oportunitat!

Ah! I si algú intenta tallar-te el rotllo, deixa-li ben clar que…

You can’t stop the beat!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=9VFw5pD3Z_8[/embedyt]