🏠 / Blog / La Companyia de Teatre Jove de La Tramolla estrena “La Ópera del Todo a 1€” al Jardinet del Casal
|

La Companyia de Teatre Jove de La Tramolla estrena “La Ópera del Todo a 1€” al Jardinet del Casal

El proper divendres 23 d’octubre a les 20h, la nostra Companyia de Teatre Jove dirigida per Ferran Jiménez estrena la seva darrera creació, dins del cicle de teatre que organitza el Casal Cultural de Mollet al Jardinet (Ronda de Can Fàbregas 5).

Es tracta del famós musical de Bertolt Brecht i Kurt Weill “L’òpera dels tres rals”, que en aquest cas hem rebatejat com “La ópera del todo a 1€”.

Ja podeu comprar les vostres entrades al Casal Cultural!

operatodoauneuroCARTEL(2)

“La ópera del todo a 1€”

de Bertolt Brecht i Kurt Weill
Interpretada per la Companyia de Teatre Jove de La Tramolla
Direcció: Ferran Jimenez
Durada: 80 min
Idioma: Castellà

 

Die Dreigroschenoper (coneguda com l’Òpera dels quatre quarts, o dels dos centaus, o dels tres rals, o dels vint duros…) és un musical alemany amb música de Kurt Weill i llibret de Bertolt Brech, que va ser l’obra de més èxit a Alemanya des de la seva estrena a l’agost de 1928 fins al 30 de gener de 1933, dia en que els nazis van arribar al poder, l’obra va ser prohibida i Weill i Brecht van haver de fugir del país.

Però  per molt que les noves autoritats intentessin silenciar-la, en aquell moment l’obra ja s’havia traduït a 18 idiomes i representat més de 10.000 vegades per tota Europa…

 

Ambientada en un Londres victorià marginal i anacrònic, l’obra ens narra la vida, ascens i caiguda del famós lladre Mackie Navaja. En aquesta versió, la Companyia Jove de La Tramolla combina el text original de Bertolt Brecht amb una posada en escena i uns números musicals innovadors.