🏠 / Blog / “La Petita Companyia” de La Tramolla guanya 8 primers premis a la final del Concurs Nacional de Dansa
| |

“La Petita Companyia” de La Tramolla guanya 8 primers premis a la final del Concurs Nacional de Dansa

Les 12 integrants de la companyia aconsegueixen classificar-se per a la final internacional, que aquest any se celebrarà a Bèlgica

Un any més, “La Petita Companyia”, companyia jove de dansa acadèmica de La Tramolla, dirigida per Nura Pinto, triomfa a la final del Concurs Nacional de Dansa.

Ja al març, a la primera fase del concurs, la companyia molletana va tenir un resultat esplèndid aconseguint classificar 10 de les 12 coreografies que presentaven per la final.

Aquest passat cap de setmana, doncs, es van trobar al Palau Firal i de Congressos de Tarragona les ballarines i companyies guanyadores dels 5 concursos regionals de la primera fase, i de 10 candidates a medalla, totes 10  van fer pódium, aconseguint un total de 2 segons premis i 8 primers premis.

D’aquests 8 primers premis, ademés, 7 van ser per unanimitat del jurat o amb felicitació del jurat, condició necessària per classificar-se per la competició internacional que organitza l’Associació Europea de la Dansa. Així doncs, per tercer any consecutiu, la companyia molletana aconsegueix situar-se entre les millors d’Europa, però així com al 2020 ho van aconseguir dos solos i al 2021 una coreografia grupal, en aquesta edició arriben a la final les tres coreografies grupals que presentaba la companyia i 4 solos. I amb aquest resultat, tots 12 integrants de la companyia s’han classificat per al campionat internacional.

Segons la directora i coreógrafa Nura Pinto, “ha estat una final dura però emocionant, i tot i que sabem que els premis no son el nostre objectiu estem molt contentes i agraïdes amb el resultat, perquè reflexa el treball i el creixement que hem tingut aquest any, i ens dona forces per continuar treballant a tope i petar-ho a Bèlgica! ”.

Seguidament us deixem la relació de coreografies presentades a la final i premis aconseguits

  • Coreografies classificades per la competició internacional de Bèlgica

RESULTAT

El jurat les reclassifica al nivell Amateur Avançat per la final

1r Premi amb Felicitació del Jurat


RESULTAT

El jurat la reclassifica al nivell Amateur Avançat per la final

2n premi


RESULTAT

1r premi amb felicitació del jurat.

Màxima puntuació de la seva categoria.


RESULTAT

1r premi amb felicitació del jurat.

Màxima puntuació de la seva categoria.