🏠 / Blog / La Petita Companyia, tripremiada en un concurs europeu de dansa
|

La Petita Companyia, tripremiada en un concurs europeu de dansa

Van rebre dos ors i un bronze en la final europea del CND, celebrada a Tarragona

La Petita Companyia de La Tramolla ha tornat a endur-se diversos premis en la final europea del Concurs Nacional de Dansa, que organitza la Confederació Europea de la Dansa. El certamen es va celebrar el primer cap de setmana de novembre a Tarragona, amb la participació de companyies de vuit països. Per classificar-se a la final continental, calia rebre un primer premi per unanimitat del jurat en la seva competició estatal.

VAREKAI – ÉXODUS

Medalla d’or. Grupal Contemporani – Categoria Preparatòria

Les molletanes van guanyar un or en dansa contemporània grupal (8-11 anys), per la coreografia Varekai-Exodus, interpretada per Pau Medina Roncero, Inoa Carrero Coletas, Elena Corbalan Naveiro i Martina Álvarez Saavedra. Van guanyar un altre or en dansa contemporània duo (11-14 anys), per Cuídate, interpretada per Marta Troyano i Maria Garcia. En tots dos casos, La Petita Companyia va ser la primera de vuit participants.

EXISTIR

Medalla de bronze. Grupal Contemporani – Categoria 2

D’altra banda, també van endur-se una medalla de bronze en dansa contemporània grupal (13-17 anys), per Existir, interpretada per Berta Duran Argemí, Paula Castillo Álvarez, Irene Santos Guillén, Claudia Márquez Rodríguez, Maria Garcia Erencia i Marta Troyano Gracia. En aquest cas, van ser les terceres de 23 finalistes.

Cal destacar que totes les coreografies són creades per la Nura Pinto, professora de La Tramolla i directora de La Petita Companyia.

Cuídate

Medalla d’or. Duo Contemporani – Categoria 1

Entrada similar