🏠 / Blog / La Tramolla celebra el Dia Mundial del Teatre amb dos tallers especials aquest cap de setmana

La Tramolla celebra el Dia Mundial del Teatre amb dos tallers especials aquest cap de setmana

cartellDMT19

 

Un any més s’acosta el Dia Mundial del Teatre i a La Tramolla organitzem dues activitats especials per celebrar-ho:

 

Dissabte 30 de març de 17 a 18:30h
CLASSE CONJUNTA DE TEATRE INFANTIL

per a nens i nenes de 6 a 12 anys

amb Ferran Jimenez

 

Diumenge 31 de març de 10 a 13h
TALLER DE CLOWN

per a joves i adults

amb Diana Gadish

 

Cada taller te un preu de 15€ però és gratuït per a alumnes i socis de La Tramolla! Apunteu-vos ja a secretaria o escrivint-nos al formulari de contacte.

 

 

DIANA GADISH

diana3Nascuda a Israel, ve a viure a Catalunya als 8 anys. Estudia 2 anys Belles Arts a la U.B. (Universitat de Barcelona) i el 2007 es gradua en Estudis Superiors de coreografia a S.N.D.O. (School for New Dance Development) -Amsterdam-.
El 2008 entra en contacte amb el món del clown a través de Jango Edwards i el seu Cabaret Cabrón. En aquest mateix any comença a crear els seus propis números -sketchs-, actuant en nombrosos cabarets, festivals i trobades de poesia.

Com a intèrpret ha treballat en projectes de dansa, teatre, clown i performance art en diversos països (Holanda, Bèlgica, Àustria, Alemanya, Espanya i Mèxic). Va fer pràctiques amb David Zambrano a Soul Project i amb Diego Piñón (Mèxic). Va ser membre del grup interdisciplinari d’improvisació de música i dansa The Moving Point (Amsterdam). Ha treballat en projectes d’Amaranta Velarde, Maria Stoyanova, La Fura dels Baus, Joao Negro, Jeremy Wade, Guillem Mont, Katerina Bakatesaki (amb coreografia de Min Tanaka), la companyia els Zinc Co, entre d’altres.

Paral·lelament crea i actua amb les seves pròpies creacions, amb els solos Genesis Joplin (2010), Lucy Live (2013) i Handle with care (2016). Actualment també treballa com a pallassa d’hospital amb Pallapupas i imparteix classes de dansa contemporània i Mètode Paula al Col·legi de Teatre de Barcelona i Laboratori escola.

Des del març del 2016 és membre de l’equip de CRA’P – pràctiques de creació i recerca artística.