🏠 / Blog / La Tramolla es converteix en una sala de teatre
|

La Tramolla es converteix en una sala de teatre

L’Espai d’Art i Creació de Mollet del Vallès habilita una sala per a espectacles de petit format i programa el seu primer cicle de Teatre de Prop

 

A partir de març, Mollet del Vallès compta amb una nova sala teatral!

L’Espai d’Art i Creació La Tramolla està reformant una de les seves aules amb la instal·lació d’un sistema de so i d’il·luminació teatral per convertir-la en un espai escènic per a espectacles de petit format.

Per a inaugurar la nova sala, amb capacitat per a 50 espectadors, La Tramolla presenta el 1r cicle de Teatre de Prop, que de març a juny ens portarà tres espectacles:

 

 

 

Els Nuvis

ELSNUVISCARTELweb

AJORNAT! Avisarem aviat de les noves dates!

Els valencians Bullanga Companyia Teatral (guanyadors del Premi MAX especial del públic 2018 per “Joc de Xiquetes”) seran els encarregats d’estrenar la sala amb el seu nou espectacle “Els Nuvis”, una obra sobre la família i la memòria guanyadora del Premi Micalet de Teatre 2019, dissabte 14 de març a les 19:30h i diumenge 15 de març a les 18h.

 

 

 

 

30 anys, un acte poètic de resistència

Teatre físic amb denominació d’origen molletà de Toni Cots i Esther Freixa. Gestat a CRA’P, espai cultural de referència a la ciutat i incubadora de molts projectes escènics. El gaudirem dissabte 16 de maig a les 19:30h.

 

La família de les germanes Algaba

I per obrir la setmana de l’orgull, dissabte 20 de juny a les 19:30h La Boia Teatre ens portarà un espectacle infantil de titelles sobre els 83.521 tipus de famílies que existeixen al planeta Terra. I a més, acabat l’espectacle es farà un taller de construcció de titelles reciclats dinamitzat pels personatges de l’obra.

 

Ja es poden reservar entrades per als tres espectacles (10€ anticipades / 12€ a taquilla) enviant un correu electrònic a info@latramolla.cat

 

cartel_TEATREDEPROPweb