🏠 / Blog / La Tramolla i Amics de Mantay organitzen una festa solidària al Mercat Vell

La Tramolla i Amics de Mantay organitzen una festa solidària al Mercat Vell

navidad_tramolla-webPer tercer any consecutiu, l’escola d’arts escèniques La Tramolla i l’Associació Solidària Amics de Mantay organitzen la seva Festa de Nadal per recaptar fons per la Casa Mantay, situada a Cusco (Perú) que acull a mares solteres menors d’edat i els seus fills i filles.

L’acte se celebrarà el pròxim divendres 16 de desembre a les 19h al Mercat Vell de Mollet, i comptarà amb les actuacions dels i les alumnes de l’escola, activitats lúdiques per als infants i berenar popular gràcies a la col·laboració del Forn Prat i la pizzeria Le Tomate Magique.

Les entrades de la festa, a 3€, estaran a la venda a partir de dilluns vinent a La Tramolla (c/Marià Fortuny 23, Mollet). Tots els beneficis aniran directament a la Casa Mantay, per ajudar a garantir l’alimentació, l’assistència sanitària i l’educació de les joves mares i els seus fills i filles.

 

BALLEM PER LA MARATÓ

La Tramolla també participa aquesta setmana en una altra activitat solidària tradicional a la nostra ciutat: el festival “Ballem per La Marató”, que organitza L’Associació de Balls de Saló, amb el Centre Cultural Andalús, el Grup de Dansa del Ventre Habibis i el Grup Theorema.

Serà aquest diumenge 11 de desembre a les 17h al Teatre Municipal de Can Gomà, i servirà per recaptar fons per a la investigació mèdica de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Les entrades (a 3€) també es poden comprar ja a La Tramolla, o a través de qualsevol de les entitats que hi participen.