🏠 / Blog / La Tramolla inaugura el nou curs amb teatre de titelles

La Tramolla inaugura el nou curs amb teatre de titelles

El centre acollirà dijous 12 de setembre la preestrena de “La Sirena Hidràulica”, el nou espectacle de la Cia MATITO

 

IMG-20190906-WA0001L’escola d’arts escèniques La Tramolla de Mollet del Vallès inaugurarà el curs 19/20 el proper dijous 12 de setembre a les 18h amb la preestrena de la nova obra de la Cia MATITO, “La Sirena Hidràulica”, que s’estrenarà oficialment durant les festes de la Mercè. L’espectacle es farà a taquilla inversa i tota la recaptació anirà destinada a l’AECC-Catalunya Contra el Càncer.

Amb aquesta activitat, fruït d’una residència artística de la Cia MATITO al centre molletà, es donarà el tret de sortida al primer curs escolar al nou espai de La Tramolla, inaugurat el passat 12 de gener. Com a novetats, enguany s’amplien els grups de Dansa Urbana, amb l’incorporació dels professors Andrea Left i Sier, obrim un grup de Dansa Clàssica per a adults amb Nura Pinto, i tornen els grups de Teatre Musical amb Xavi Navarro, Zumba amb Muriel Pascual i Yoga amb Anna Gualda.

 

LA SIRENA HIDRÀULICA

Greta és una dona gran que va cada dia a cosir a la platja, al costat de la seva caseta de bany. És l’única que encara la fa servir. Té la cara plena d’arrugues i una cistella plena de trastos. Però n’hi ha un que acaricia amb especial il·lusió. Té forma de sirena i li recorda el boig i divertit estiu de 1920 en el qual va conèixer a Matito i on va néixer aquest desig encara per complir. Un espectacle de titelles de guant i actors que ens recorda que sempre podem trobar una manera divertida de fer el que hem desitjat tota la vida, encara no sigui tal com ens l’imaginem. Per a tots els públics