🏠 / Blog / La Tramolla programa per als dissabtes d’octubre tres presentacions d’El Naixement del Joglar
|

La Tramolla programa per als dissabtes d’octubre tres presentacions d’El Naixement del Joglar

L’espectacle, una creació de Ferran Jimenez sobre textos de Dario Fo, es va estrenar el passat divendres al Jardinet del Casal

 

Els propers dissabtes 10, 17 i 24 d’octubre a les 20h, La Tramolla organitza tres funcions del nou espectacle de Ferran Jimenez, director del centre, actor i professor de teatre, després d’una estrena al Jardinet del Casal Cultural amb una molt bona acollida per part del públic que va omplir l’espai.

Amb aquestes funcions, de facto, s’estrenarà per fi la Sala de La Tramolla, que havia d’inaugurar-se precisament el 13 de març, dia que es va decretar l’Estat d’Alarma. Aquestes primeres funcions seran amb un aforament reduït de com a màxim 24 persones, així com totes les mesures de seguretat necessàries a causa de la pandèmia. La intenció del centre és poder reprogramar les funcions previstes al 1r Cicle de Teatre de Prop quan les autoritats permetin un aforament mínim que ho faci viable per a les companyies convidades.

Les entrades es troben ja a la venda a un preu de 12€ (10€ per a socis de La Tramolla) i cal reservar-les prèviament enviant un correu electrònic a info@latramolla.cat o un whatsapp al telèfon 717 712 483.

Després d’aquestes tres funcions, si la crisi sanitària ho permet, El Naixement del Joglar es presentarà a la Sala La Tortuga de Lavapiés, Madrid.

 

CARTEL TRAMOLLA NAIXEMENT_A3INSTAGRAM

 

 

El naixement del joglar

Monòleg sobre textos de Dario Fo
Traducció, adaptació i interpretació: Ferran Jimenez
Ajudant de direcció: José Soriano
Durada: 85′
Idioma: Català

L’Acadèmia va concedir el 1997 el Premi Nobel de Literatura a Dario Fo «per mofar-se del poder i restaurar la dignitat als oprimits en la més pura tradició de la joglaria medieval». En aquest espectacle, Ferran Jimenez reinterpreta tres de les joglaries medievals recuperades per Fo: “El naixement del Joglar”, “Les malifetes de Bonifaci VIII” i “El joc del boig sota la creu”, per descobrir com tradicions, cultures i lluites que venen de molt lluny continuen formant part de nosaltres i son part del que ens ha fet arribar a ser tot allò que som avui.