🏠 / Blog / La Tramolla tanca temporada aquest divendres “sortint de la clandestinitat” al pati de l’Escola Papasseit
|

La Tramolla tanca temporada aquest divendres “sortint de la clandestinitat” al pati de l’Escola Papasseit

Aquesta primavera l’Espai d’Art i Cultura molletà ha començat a programar espectacles de petit format els dijous al vespre, que tornaran a la tardor

 SORTIM_INSTAGRAM

L’any més complicat per a programar activitats culturals ha estat l’any que La Tramolla ha començat a tenir una programació estable d’espectacles! Gràcies a la iniciativa d’en Pau Segalés, vam transformar l’antic garatge del centre en un petit cabaret underground: la “Sala Clandestina”, que setmana a setmana aniria engalanant-se amb una decoració pràcticament de museu, com per exemple el rètol original de l’escola Miguel de Cervantesdels anys 70 restaurat, o l’antic teló de Can Gomà (que, si fem cas als rumors, algú va rescatar de les escombraries fa més de 20 anys).

Aquest espai mig secret i mig prohibit ha acollit durant els dijous de primavera espectacles de màgia, actuacions teatrals i concerts acústics, i a poc a poc s’ha anat creant un lleguatge, un ritual i un joc amb els espectadors (que cada dia han de passar una sèrie de proves per poder entrar a la sala, com si fos un scape room a la inversa) que fan d’aquests “dijous clandestins” una experiència prou singular.

Amb el bon temps i les ganes de treure’ns la mascareta a l’aire lliure, vam decidir aturar els espectacles fins a la tardor… però abans, volíem  acomiadar-nos com cal.

És per això que aquest divendres 16 de juliol a les 21h sortirem de la clandestinitat i ocuparem el pati de l’Escola Joan Salvat Papasseit per celebrar que encara tenim coses a celebrar, amb el “Cabaret Clandestí”, un espectacle de varietats ple de sorpreses i actuacions estel·lars, i com a traca final l’homenatge a Pepe Rubianes d’en Ferran Jimenez, perquè sense riure tampoc hi ha salut.

L’espectacle serà a taquilla inversa, però és imprescindible reservar plaça (enviant mail a info@latramolla.cat o whatsapp al 717712483) i tota la recaptació anirà destinada a finançar les properes activitats de l’Associació Cultural La Tramolla.

 

LA PETITA COMPANYIA A LA FINAL DEL CONCURS CND ESPANYA

WhatsApp Image 2021-07-13 at 11.20.20(1)

Aquest divendres, també, comença a Tarragona la final estatal del prestigiós concurs de dansa CND Espanya (abans ANAPRODE), on participen totes les integrants de “La Petita Companyia” de dansa clàssica i contemporània de La Tramolla, dirigida per la ballarina i coreògrafa Nura Pinto, després d’aconseguir un segon premi i tretze primers premis en la primera fase del concurs. Les ballarines que rebin les millors puntuacions aquest cap de setmana es classificaran per a la final internacional, on l’any passat van aconseguir medalla les molletanes Desirée Aguililla i Marta Troyano.