🏠 / Blog / Dissabte 11/3, #TeatreDeProp amb “La Cata” de Mad Beats
|

Dissabte 11/3, #TeatreDeProp amb “La Cata” de Mad Beats

La jove companyia molletana nascuda a La Tramolla presentarà “a casa” el seu primer espectacle, estrenat l’octubre passat a Can GomàL’ESPECTACLE

La Cata pretén fer una reflexió al voltant de les diferents etapes de la vida, interpretades com un menú degustació, tot plegat a través de la dansa urbana i el teatre, amb una duració d’hora i mitja aproximadament.
És una peça artística des del punt de vista del jovent, però amb l’objectiu d’arribar a tothom que utilitza l’espai de forma alternativa, convertint al públic en comensals d’un restaurant.
En aquesta proposta el públic viatjarà pel menú d’una forma emocional, a vegades nostàlgica, però sobretot, esperem, reflexiva. No trobarà, en canvi, ni una lliçó, ni un final.

Es va estrenar amb gran èxit el passat 29 d’octubre al Teatre de Can Gomà, dins la programació d’Arts i Escena de l’Ajuntament de Mollet, i ara arriba al cicle de #TeatreDeProp de La Tramolla.


LA COMPANYIA

La Companyia Mad Beats neix del projecte de dansa urbana que té casa seva a l’escola d’arts escèniques La Tramolla.

Totes les ballarines de la Cia. portem formant-nos des de ben petites en diferents estils de la dansa urbana, tals com hip hop, locking, breaking, etc., amb diferents referents estatals i internacionals. Cada artista ens anem desenvolupant en diferents vessants, des de les coreogràfiques fins a l’anomenat freestyle.
L’actriu d’aquesta obra, especialitzada en teatre de text, es forma des dels sis anys amb diferents referents,
desenvolupant el seu bagatge artístic viatjant per diversos àmbits com el teatre musical, la televisió,
etc.
La direcció artística de la Cia. és a càrrec de l’Ana Celdrán (a.k.a Nita), ballarina, directora i coreògrafa de dansa urbana i el col·lectiu Mad Beats, amb més de deu anys d’experiència professional.


Compra entrades per “La Cata”