IMG_5884L’Ana Celdrán Acerete (a.k.a Nita) té 29 anys i des del 2007 que ha estat treballant a La Tramolla -anteriorment Clack Art quan va obrir les seves portes-. En aquest espai inicia la seva carrera com a profesora de Hip Hop per a totes les edats, des de sensibilització, inicis, youth i premium. A partir de 2014 esdevé l’encarregada de coordinar tota l’àrea de dansa urbana.

A més, ha realitzat diferents tallers i cursos de Hip Hop i expressió a diferents espais com centres cívics, escoles i instituts, projectes amb ajuntaments, etc.

La seva formació en dansa ha estat principalment en Hip Hop. Es forma des del 2004 amb una de les principals referents estatals de dansa Hip Hop: Misty-k. A més, porta a terme una formació esporàdica en estils com el Popping, i altres a la Soul Formation de Sabadell. En tercera instància, realitza diferents workshops i tallers amb referents internacionals de diferents estils.

Completa el seu currículum amb un batxillerat en Arts plàstiques, un Grau en Sociologia, Màster d’Investigació en Educació, Màster de Professorat de Secundària, i Monitora i Directora de LLeure. En una combinació de la seva formació artística i acadèmica, s’interessa especialment per l’àmbit de l’educació, sentint un especial interès per l’expressió artística en general, concebent aquesta com a eina important en els processos -col·lectius i individuals- de creixement i desenvolupament, així com de comunicació i diàleg, entre d’altres.

A La Tramolla:

Coordinadora de l’Àrea de Dansa Urbana i professora d’Urban Sensibilització, Inici, Premium i Hip Hop