L’equip

Nita

Nascuda a Mollet del Vallès l’any 1991, l’Ana Celdrán, a la que li diuen Nita, comença a ballar des de molt petita, iniciant-se en les danses urbanes, específicament,  als 12 anys. En l’adolescència, fa viatges a Barcelona per formar-se amb Misty-k, referent del Hip Hop a Espanya. El Hip Hop esdevé el principal estil de referència de la Nita, sobretot a la seva adolescència.

Als 23 anys forma part de la primera formació professional per ballarins/es de dansa urbana, a l’escola Soul Dance Center de Sabadell. Una formació on aprèn les bases dels principals estils de dansa urbana, entre d’altres, i on arrel dels quals es professionalitza. Alguns dels docents son: Misty-k, Izaskun Ortega a.k.a Miss Izzy, Adam i Boogie, o Artis. A més, experimenta i forma en altres disciplines artístiques com el teatre físic. Més endavant, experimenta també amb el Waacking, estil proper a la dansa urbana però que té el seu origen a la música Disco. Paral·lelament a tot, viatja a events nacionals i internacionals, rebent workshops amb ballarins/es de tot el panorama mundial de l’escena de la dansa i cultura Hip Hop, com Loose Joint (NY, USA) o Mikey Disko (Bay Area, USA). 

Complementàriament a la dansa, la Nita és sociòloga –Grau en Sociologia per la UAB-, i docent, amb un Màster de Recerca en Educació, especialitat de gestió i organització d’entitats per al canvi -UAB- i el Màster de Formació en professorat per secundària en l’especialitat de FOL -UNIR-. Motxilla a la qual cal afegir la seva formació i experiència com a Monitora i Directora de Lleure, i Co-Guia Montessori per a secundària.

Actualment, la Nita és Directora de l’àrea de dansa urbana de La Tramolla, Mad Beats, mantenint amb qualitat i actualització l’àrea de forma constant, ja que la dansa urbana i la cultura Hip Hop son molt vives. Dirigeix també, de forma tècnica i artística, la Companyia professional jove Mad Beats, amb la qual han començat a rodar per diferents teatres amb la seva primera obra “La Cata”. En tercer lloc, organitza events i dona suport a d’altres. Com a ballarina, la Nita s’especialitza en Hip Hop, Waacking, i dintre del seu estil combina també tècniques del Popping i el TopRock.

A La Tramolla…

Coordinadora de l’Àrea de Dansa Urbana, professora d’Urban Inici i Urban Premium i directora de les Companyies Mad Beats