L’equip

🏠 / L’Escola / L’Equip / Carlos Paco Pitarch

CARLOS PACO PITARCH

Carlos Paco Pitarch (Mollet del Valles – 1984). Artista de circ especialitzat en acrobàcia de terra i malabars des del 2010.

Després de formar-se a l’escola de circ Rogélio Rivel a Barcelona, ​​va ser seleccionat en diversos projectes a la mateixa ciutat subvencionats per la Generalitat de Catalunya com a “Jazzcirloqui”, un espectacle de fusió de música jazz i circ, al projecte Agregacultura.

Va col·laborar en diversos espectacles amb l’Ateneu Popular de 9 barris, i va administrar classes de circ social amb la mateixa organització. Va ser contractat per una empresa de creuers on treballava com a acròbata i malabarista als espectacles durant tres temporades en dos anys.

Durant la seva residència a Brasil va participar en projectes com “Circ no Municipal”, a l’espai de cultura Porto circense o en esdeveniments corporatius als estats de Sao Paulo i Rio de Janeiro com la CBMCirco i CCC (convenció nacional i estatal de circ). Durant aquests anys es desenvolupa com a formador creant el laboratori per a creació de números circenses i aprofundeix en la investigació del malabar.

Carlos és un artista multidisciplinari que posseeix varietat de coneixements en tècnica de malabars amb maces, boles i diàbols i acròbata de terra i en parella. Desenvolupant una recerca en el llenguatge físic que té origen a la dansa contemporània i que combina la comicitat del clown i l’actor de circ.