L’equip

🏠 / L’Escola / L’Equip / Elvis García

Elvis García

L’Elvis és un ballarí de danses llatines i bboy –break dance-, posa èmfasi en l’assaig i freestyle, treballs coreogràfics, anàlisi del moviment i preparació competitiva amb més de 10 anys d’experiència en aquests àmbits. A la vegada i de forma complementària, fa un treball pedagògic amb requeriments especials com llenguatge de signes colombià (LSC).

L’Elvis ha col·laborat també en formacions, competicions i creació de models d’ensenyament del break dance per a infants, joves i adults a Ecuador i Venezuela i recentment va obtenir la Llicencia d’atleta Federat a Espanya.

A nivell de formació acadèmica, l’Elvis estudià una Llicenciatura en arts, i obté diplomes en Drets Humans, Lideratge i Gestió de projectes, així com en Innovació en la pedagogia de les arts i la cultura (UNIPAZ).

L’experiència laboral de l’Elvis és molt extensa, passant per coordinació de grups de guies en el procés d’ensenyament-aprenentatge a tallers d’exploració, segmentació corporal i fonaments del break dance. Durant 6 anys forma part activa del projecte Corporación Cultural Horizonte (Barrancabermeja, Colombia), sent coordinador pedagògic. Actualment és docent de dansa urbana i també de danses llatines, i professor fixe de La Tramolla.

A La Tramolla…

Professor de Breaking, Salsa, Urban Inici i Dansa a l’escola