🏠 / Blog / Mad Beats estrena el seu primer espectacle com a companyia aquest dissabte a Can Gomà
| |

Mad Beats estrena el seu primer espectacle com a companyia aquest dissabte a Can Gomà

“La Cata” s’estrena dins el programa Arts i Escena de l’Ajuntament de Mollet amb dues sessions i les entrades exhaurides.

L’espectacle es podrà veure a La Tramolla en la present temporada del cicle de #TeatreDeProp

“Mad Beats” és el nom del projecte de danses urbanes nascut a La Tramolla sota la direcció d’Ana Celdrán Acerete, i és també el nom de la companyia formada per un grup d’alumnes i exalumnes del centre amb la intenció de donar els seus primers passos en el món de la creació i la producció escènica.

En seu primer espectacle, “La Cata”, que s’estrena aquest dissabte, presenten els primers fruïts del seu procés d’investigació en la frontera entre la dansa i el teatre, que esperem que sigui llarg i fecund. De moment, a “La Cata”, on s’ens proposa un recorregut vital des del naixement fins a la mort a través d’un menú degustació, ja s’hi albira un llenguatge propi, una mirada sobre el món i l’escena, una poètica amb la qual la jove companyia comença a construïr la seva identitat i a descobrir la seva veu.

L’obra s’estrena aquest dissabte 29 d’octubre al Teatre Municipal de Can Gomà, dins el programa Arts i Escena de l’Ajuntament de Mollet i gràcies al Projecte de Suport a les Iniciatives Juvenils del departament de Joventut de l’Ajuntament, al qual volem agraïr la seva implicació per haver fet possible aquesta estrena. L’espectacle també compta amb la col.laboració del Forn i Pastisseria Prat de Mollet, que aportarà la part culinària de l’experiència, al qual fem extensiu el nostre agraïment.

Les entrades, tant per la sessió de les 18h com per la de les 21h ja estan exhaurides, però esperem que molt aviat poguem anunciar noves presentacions, i ja podem avançar-vos que una d’elles serà dins de la programació de #TeatreDeProp de La Tramolla d’aquesta temporada.

La Companyia Mad Beats està dirigida per Ana Celdrán Acerete i formada per Paula Rodriguez, Raúl Pernias, Iraia Álvez, Ainhoa Muñoz, Núria Pérez i Natalia Cabeza.

Molta merda! 💩💩💩

Entrada similar