🏠 / Blog / MASTERCLASS de Hip Hop amb Misty-k

MASTERCLASS de Hip Hop amb Misty-k

Hip Hop a través de conceptes

DISSABTE 30 de GENER

de 11:30h a 13:30h

 

Inscripcions obertes fins dijous 28 de gener

 

Aquest trimestre continuem amb la oferta de tastets de Dansa Urbana amb una classe molt especial!

Aquest proper dissabte 30 de gener tindrem la sort comptar amb una de les precursores del Hip Hop, House i Dancehall de l’estat espanyol, en una masterclass especialment pensada pels alumnes del centre i oberta a tothom qui vulgui aprofundir en els seus coneixements d’aquest estil.

 

CONTINGUT:

L’aprenentatge i desenvolupament de les bases de Hip Hop des de l’origen a través de conceptes diferents per desenvolupar consciència, corporal, musicalitat, expressió, Groves i l’estil personal.

 

PROFESSORA: Karol Galindo

459503_279737742107948_1659837210_oConeguda com Misty-k, ballarina des de fa més de 15 anys, imparteix classes des de finals dels 90 fins avui, en diferents escoles de dansa de l’àmbit nacional a més de workshops a Londres, Portugal, França i el Marroc.
Amb una àmplia formació de dansa en general i especialitzada els últims anys en Hip Hop, House i dancehall.
Ha viatjat en diverses ocasions a NYC per formar-se amb els ballarins més representatius del House i l’Hip Hop a nivell mundial.
És una de les pioneres del Hip Hop freestyle, House i Dancehall a Espanya.

Després d’anys de recerca de l’essència, la cultura i la història de cada estil, i un aprofundiment del mateix a nivell teoria-pràctic i experimental, ha creat una didàctica particular, on utilitza la cultura dels estils per motivar l’alumne i ajudar a no només aprendre a ballar si no a potenciar els valors humans, les aptituds individuals a ajudar-los a expressar el que senten i viure el que balla.