🏠 / Blog / MasterClass de House Dance amb Misty-K

MasterClass de House Dance amb Misty-K

MASTERCLASS_HOUSEDANCEweb

Primera master d’urban de l’any!

El proper dissabte 23 de febrer d’11:30 a 13:30h organitzem una master class de House Dance amb una de les grans mestres i eminències d’Espanya: Karol Galindo “Misty-K”!

Podeu apuntar-vos només per 15€ fins al dia 4 de febrer a secretaria o per correu electrònic (info@latramolla.cat).

 

 

Karol Galindo (Misty-K)

housedanceEs defineix com una professional purista en la tècnica i les bases, amb una visió àmplia, innovadora, positiva i profunda en la vessant artística. La seva curiositat i la seva passió per la dansa la va portar a formar-se en diferents estils de danses urbanes (popping, locking, hip hop) i algunes altres disciplines acadèmiques (contemporani, jazz, afro, dansa oriental …), especialitzant-se després en Hip Hop, House i Dancehall.

La seva formació i carrera professional és molt àmplia: formant-se a Paris i Nova York amb els millors ballarins i pioners del House i el Hip Hop. A Espanya imparteix classes des de l’any 97. Organitza workshops amb els pioners i originaris dels estils Hip Hop i House, a més de Jams i altres esdeveniments com “El Ritme del carrer”, “House is the bridge” … amb l’objectiu de construir ponts per a un col·lectiu més conscient i unit.

Actualment estudia Antropologia social i cultural el que li permet comprendre, transmetre i adaptar millor la cultura Hip Hop al context.

L’enfocament pedagògic de Karol té com a objectiu proporcionar les eines a l’alumne per crear el seu propi estil incloent i desenvolupant la seva forma particular de sentir i d’expressar-se a través del moviment. Se li proporcionen bases (foundation) dels estils a treballar com a base tècnica i se l’ajuda a desenvolupar des d’aquests fonaments a través d’exercicis individuals (que cada un podrà adaptar al seu nivell, ritme i moment), en parelles i també de forma grupal. Aquestes últimes formacions proposen una forma de treball més social on s’enforteixen vincles i es desenvolupen i potencien sensibilitats i qualitats per a la relació social.

Com a conseqüència, el ballarí/na desenvolupa una identitat més completa i més flexible confiant en si mateix/a i alhora acceptant i potenciant les seves diferències sense que això impliqui un problema. Això dóna com a resultat un estil personal però alhora madur, conscient, segur i flexible.