🏠 / Blog / NOVETAT! Taller regular de Capoeira Angola

NOVETAT! Taller regular de Capoeira Angola

Al febrer comença una nova activitat a La Tramolla, en col·laboració amb l’Associació Cultural i Solidària de Capoeira Angola de Catalunya: els dimarts de 20:30 a 22h, us proposem un taller regular de Capoeira Angola a càrrec de Miquel Galve.

facebook_1485889400453La Capoeira Angola és una forma genuïna d’expressió cultural i artística brasilera que combina dansa, música i expressió corporal per simular una lluita amb una finalitat purament lúdica i alliberadora. La pràctica de la Capoeira desenvolupa la coordinació motora, l’agilitat, la força, el ritme, la velocitat, la resistència i la creativitat. El capoerista s’expressa també a través de la música, aprenent a cantar i a tocar diversos instruments de percussió. Afegim que aquesta disciplina treballa l’equilibri mental i la intel·ligència; promou valors com el respecte, la integració, la responsabilitat i la llibertat.

El taller combinarà classes pràctiques de moviments i seqüencies de moviments per aplicar-los al joc amb classes de música de Capoeira Angola, així com coneixements de la història, els orígens, el folklore i les llegendes que esdevenen l’espectre cultural que nodreix aquest art.

mestre y contrasMiquel Galve és Contramestre de Capoeira Angola diplomat pel Mestre Pezão del Grupo de Capoeira Angola Dendê de Maré. Es va iniciar en la pràctica de la Capoeira l’any 2001 amb el “Grupo de Capoeira Filhos de Angola” i es dedica a l’ensenyament d’aquesta disciplina des de 2004. L’any 2005 va fundar l’Associació Cultural i Solidària de Capoeira Angola de Catalunya de la qual n’és president en l’actualitat.

Des del 2013 és membre del “Grupo de Capoeira Angola Dendê de Maré” del mestre Anderson Pezão.

 

Vols provar l’activitat?

Us convidem a venir i conèixer el nou taller! Els propers dimarts 21 i 28 de febrer, organitzem dues classes obertes. Podeu reservar la vostra plaça aquí.

 

 

Entrada similar