🏠 / Blog / Novetat: Taller regular de Teatre Musical

Novetat: Taller regular de Teatre Musical

musicaltramolla_fin
Comencem 2016 amb novetats… i aquesta ens fa especial il·lusió: obrim un taller regular de Teatre Musical, amb l’actor i professor Xavi Navarro (Mar i Cel, Rent). T’agrada actuar, cantar, ballar? T’esperem els dilluns al vespre!

 

TALLER REGULAR DE TEATRE MUSICAL

Dilluns de 20 a 22h

OBJECTIU:

Aproximació al teatre musical entenent-lo com una branca de la interpretació teatral pura

 

CONTINGUT:

– Relaxació

– Consciència corporal

– Tècnica Vocal tant per a cant com per a veu parlada.

– Improvisació teatral.

– Anàlisi del personatge i de la cançó que se li assigni a cada alumne.

– Muntatge de l’escena o de la peça que es mostri a final de curs.

La idea, és que al final del curs, cada un dels alumnes tingui una consciència general i una base que és i com funciona el teatre musical i sobretot, que es diverteixi.

 

PROFESSOR: XAVI NAVARRO

12510398_10208291837963384_2127388979737304096_nActor, cantant i formador

Comença la seva formació com a actor i cantant a l’escola Aules de Barcelona de la mà de Daniel Anglès. Més endavant completa la seva formació com a actor amb diversos professors entre Barcelona i Madrid entre els quals destaquen Luis Bermejo, Pilar Castro, Marc Martinez, Roberto Alamo, Fernando Cames, Andrés Lima, Lorena Bayonas o David Serrano entre d’altres.

Professionalment, als 18 anys, debuta al musical Què i posteriorment protagonitza musicals com Hoy no me puedo levantar o 40 El Musical, entre d’altres, tant a Barcelona com Madrid. També ha treballat en sèries com La de Déu (Telecinco). Actualment forma part del musical Mar i Cel i prepara l’estrena al gener del musical Rent a Barcelona i on interpretarà a Tom Collins