🏠 / Blog / Novetats del curs 17/18: més grups de teatre!

Novetats del curs 17/18: més grups de teatre!

Enlorcadas_b_093Ja hem començat les classes de dansa, i en unes setmanes tornaran els grups de teatre, amb més grups per a nens i joves, dirigits per Ferran Jimenez.

 

Teatre Infantil

El curs passat vam obrir per primer cop un grup de teatre infantil, i enguany ampliem la oferta per poder atendre a més grups d’edat:

  • Nivell 1: per a nens i nenes entre 4 i 6 anys, els dilluns de 17:30 a 18:30h
  • Nivell 2: a partir dels 7 anys, els dimecres de 17:30 a 18:30h

En aquests tallers els i les alumnes s’iniciaran en el món del teatre a partir del joc, la improvisació, la imaginació i la creativitat.

 

Teatre Jove

L’àrea de teatre jove també creix aquest curs, amb l’objectiu d’anar construint un recorregut formatiu que permeti als nostres alumnes enfrontar-se amb garanties a tots els reptes acadèmics o professionals que es proposin.

  • Nivell 1: El primer nivell continuarà sent un taller de dues hores setmanals, els dilluns i dimarts de 19 a 20h, on ens introduirem en el món de la interpretació des de la improvisació fins al text dramàtic.
  • Nivell 2: Per als i les alumnes amb més experiència, aquest nou curs es dividirà en dos tallers d’una hora i trenta minuts: els dimarts de 19:30 a 21h es treballarà interpretació i entrenament actoral, i els dijous de 19:30 a 21h, creació d’escenes a partir de textos dramàtics de dificultat creixent.

 

Teatre per a adults i teatre musical

I com que no hi ha edat on es deixi d’aprendre, o de créixer, o de crear, si tens més de 18 anys també tenim un lloc per a tu:

 

Molta merda a tothom! 😉