🏠 / Blog / Percussió Corporal en família amb Roger Bas

Percussió Corporal en família amb Roger Bas

Aquest divendres 15 de juliol hem preparat una tarda per gaudir en família i despedir-nos fins al setembre!

A les 18:00h, farem una mostra del treball dels intensius d’estiu d’arts escèniques, amb actuacions de ballet, jazz i teatre de titelles, oberta a tothom.

I posteriorment, de 18:30 a 19:30h, tanquem la festa amb un tastet molt especial: percussió corporal per a tota la família amb Roger Bas.

Roger Bas és intèrpret, docent i arranjador de Percussió i Bateria. Nascut a Mollet del Vallès i format en el “Conservatori del Liceu” i en el “Taller de músics de Barcelona”. Creador, productor i coordinador de diferents projectes musicals, escènics i educatius. Ha compartit escenari amb artistes com Joan Manuel Serrat, Maria Joao, Ricardo Miralles, Joan Albert Amargós, Lolo Micucci, entre molts altres.

Des de 1993 ha formant part de nombroses bandes musicals, companyies teatrals i orquestres simfòniques amb gires per Europa, Amèrica Llatina i Àsia. El 2014 es trasllada a Buenos Aires on desenvolupa la seva activitat com a docent i com a músic de sessió, gravant i tocant per diferents artistes i productores musicals.

 

CONTINGUT DEL TALLER

Treu el ritme que portes dins! En aquest taller descobrirem l’instrument que sempre portem a sobre, aprendrem ritmes de bateria i percussió traslladats al nostre cos, coreografies grupals on el ritme serà el protagonista, funk, rock, afro i molta sabrosura.

Un trifàsic amb Cos, moviment i música. Descobrir el potencial rítmic que tenim, conèixer ritmes i patrons de diferents estils tot jugant i ballant en conjunt. No calen coneixements rítmics o musicals, si però, moltes ganes de passar-ho bé jugant i rient amb el ritme.

Dirigit a persones que vulguin ampliar els seus coneixements rítmics i musicals, ja siguin músics, ballarins, actors, pedagogs de diferents disciplines o simplement gent amb curiositat rítmica.