🏠 / Blog / Aquest dissabte, #TeatreDeProp sobre ansietats, fragilitats i etiquetes juvenils amb ”Sempitern, generació de vidre”
| |

Aquest dissabte, #TeatreDeProp sobre ansietats, fragilitats i etiquetes juvenils amb ”Sempitern, generació de vidre”

Aquest dissabte, #TeatreDeProp sobre ansietats, fragilitats i etiquetes juvenils amb ”Sempitern, generació de vidre”

La darrera creació de La Carpa Espai Cultural, que s’estrenava el mes passat a la Sala Melmac de BCN, arriba a Mollet el 19 de novembre.

L’espectacle utilitza teatre, dansa i cant per explorar un tema encara tabú: la salut mental dels i les joves.

Aquest dissabte 19 de novembre torna el #TeatreDeProp a La Tramolla.

Recorda: el tercer dissabte de cada mes, a les 20:30h, una funció ben a prop teu!

Sinopsi

Ens situem a l’assaig previ a l’exposició del treball de recerca d’en Miquel. Un treball sobre la música i els peixos; una combinació tan estranya com la relació entre ell i la seva companya. Una notícia durant aquell assaig farà “trontollar” tots els esquemes i crearà una bretxa que farà esclatar el recipient que el contenia. Aquest fet provoca que es vessin tots els litres d’aigua que hi guardava, arrasant , d’aquesta manera, el seu camí sense límits. La depressió i l’ansietat jugaran un paper molt important en aquesta peça. 

Què ha d’esperar un adolescent en una societat que creu que tots els nascuts l’any 2000 són dèbils? Sempitern, sempre etern. Com un peix nedant dins una peixera.

Sobre l’espectacle

Els problemes de salut mental entre els joves continuen sent un tema tabú, on hi ha molts prejudicis i del que encara ens costa parlar. Nosaltres, des de la nostra pell com a joves que patim ansietat i depressió de primera mà, volem aportar el nostre petit granet de sorra i ser una de les veus que s’alci amb total llibertat per parlar per aquells que no s’atreveixen o pels que ja no poden.

Amb la fusió de dansa, teatre i cant treballem amb el cos per descobrir els efectes de
l’ansietat, el seu pes i la seva importància a la vida del protagonista d’aquest espectacle.

Venda d’entrades

Entrada similar