🏠 / Blog / Taller de jocs i entrenament actoral

Taller de jocs i entrenament actoral

Taller de jocs i entrenament actoral
Dissabtes de 10 a 12h
Del 18 d’octubre al 20 de desembre

 

EL TALLER

456170_402873813078561_1809963013_oEl curs d’entrenament actoral es basa a partir del mètode de les accions físiques de Constantin Stanislavski i va dirigit tant a estudiants d’arts escèniques, com a professionals que vulguin reciclar-se o persones amb esperit obert que vulguin descobrir el seu actor / actriu.
A través d’exercicis pràctics d’adaptació, improvisació, de creativitat individual o conjunta, arribarem fins a les emocions, la vivència, el contacte amb vosaltres mateixos i amb els companys per poder descobrir i / o retrobar-vos amb el vostre/a creador/a.

LA FORMADORA

PIC_0030Raquel Recolons. Actriu i Productora. Diplomada en Publicitat.
Ha realitzat la seva formació actoral a l’escola de teatre de La Casona de Barcelona. Actualment imparteix classes al mateix centre com a professora d’interpretació.
El seu treball com actriu es projecta al teatre i també en accions i performances d’ investigació en l’àmbit comercial.
Ha treballat d’adjunta de producció al costat de l’Adolfo Brass a la Sala Villarroel en l’obra dirigida per l’Angel Alonso, “Pop Corn”.
Ha estat productora executiva de “Las hijas de Abel” obra de teatre sobre el maltractament a la dona, subvencionada pel Plà d’Igualtat de la Diputació de Barcelona i dirigida per Fernando Griffell.
Així mateix,ha treballat com a directora de càstings per anuncis publicitaris.
Actualment és sòcia de BaRaERa Produccions, on ha coproduït diferents documentals, anuncis i programes per a la televisió.

Des de la meva experiència com a professora d’interpretació i entrenament actoral, he tingut la sort de fer classes a molts alumnes al llarg dels anys i cada vegada em segueixen sorprenent la seva generositat per obrir-se al desconegut, per la investigació que fan, pels seus progressos , els seus canvis interns i externs. L’actor/actriu és un ésser generós que deixa que vegem la seva part més íntima i única i jo he tingut el privilegi d’assistir a aquests moments, així que només tinc agraïment per un feedback on jo lliuro meves experiències i el mètode que he après però a canvi rebut molt dels alumnes ja que es crea un ambient màgic i únic que m’apassiona.

Entrada similar