🏠 / Blog / Taller intensiu de titelles i teatre d’objectes per a nens i nenes

Taller intensiu de titelles i teatre d’objectes per a nens i nenes

Als caps de setmana de març i abril, us proposem una nova activitat per a nens i nenes entre els 6 i els 12 anys: titelles i teatre d’objectes amb la Clara Algaba de La Boia Teatre!

Es tracta d’un taller de 20 hores de formació dividits en 5 sessions: els dies 18, 19, 25 i 26 de març, i el diumenge 2 d’abril, en horari de 10 a 14h.

Durant aquestes sessions, es treballarà en diferents tècniques de construcció i manipulació de titelles i objectes grans i petits, es dissenyarà un personatge a partir del qual construirem un titella gegant i es crearà un espectacle de titelles que representarem en un espai públic de Mollet el darrer dia del taller.

claraalgabaClara Algaba és actriu, professora i constructora de titelles. Graduada en Art Dramàtic Visual i Titelles per l’Institut del Teatre, i també ha cursat estudis de teatre, construcció i manipulació de titelles al Col·legi del Teatre (BCN), Internacional Clown School (Menorca) o l’escola Taideakatemia (Finlàndia). Ha treballat a les companyies Bartola i CIA, La Boia Teatre, Salut i Clown, Cia Cocotte, Cal Teatre, Fadunito, La Puça Espectacles

 

TALLER ADREÇAT A: Nens i nenes de 6 a 12 anys

PREU DEL TALLER: 98€

PREU PER A ALUMNES DE LA TRAMOLLA: 88€

El cost del taller inclou tots els materials necessaris per a la construcció dels titelles i objectes i la producció de l’espectacle final.

INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL 10 DE MARÇ, MITJANÇANT AQUEST FORMULARI